Έτοιμος να γίνει...Έλληνας ο Ζέκα!

 
Έτοιμος να γίνει...Έλληνας ο Ζέκα!

Ενημερώθηκε: 20/10/16 - 13:47

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως έχει μπει το θέμα, με την ελληνοποίηση του Κάρλος Ζέκα. Ο Πορτογάλος έχει επιλέξει εδώ και καιρό να αγωνιστεί με την φανέλα της Εθνικής Ελλάδος και η επιθυμία του, αυτή δεν θα αργήσει να γίνει πραγματικότητα.

Ο 28χρονος μεσοαμυντικός έχει καταθέσει ήδη τα απαραίτητα έγγραφα για να αποκτήσει το ελληνικό διαβατήριο και, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, μέσα στον Νοέμβριο θα παραστεί ο ίδιος στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Εσωτερικών για τη διευθέτηση των τελευταίων λεπτομερειών.

Στη συνέχεια θα απομένουν τα γραφειοκρατικά, τα οποία δεν καθυστερούν πλέον την έκδοση διαβατηρίου, καθώς σε διάστημα 10-15 ημερών ολοκληρώνεται η διαδικασία. Άρα, λοιπόν, ο Κάρλος Ζέκα, εάν όλα κυλήσουν φυσιολογικά θα γίνει κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι, εάν ο ποδοσφαιριστής είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, θα κληθεί τον Μάρτιο (25/03) στο παιχνίδι της Εθνικής ομάδας με το Βέλγιο στις Βρυξέλλες για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας.