Τσίπρας για Πολάκη: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έρθει για να γκρεμίσει, ούτε για να εκδικηθεί

 
Τσίπρας για Πολάκη: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έρθει για να γκρεμίσει, ούτε για να εκδικηθεί

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 28/02/23 - 16:44

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έρθει στην διακυβέρνηση για να γκρεμίσει ούτε για να εκδικηθεί» τόνισε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας σχετικά με τον Παύλο Πολάκη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο πλαίσιο του συνεδρίου ygeia mou 2023

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε παρέπεμψε τον Παύλο Πολάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος με το ερώτημα της διαγραφής, αφού «ανήρτησε κάποιες προγραμματικές θέσεις που απέχουν από συλλογικά επεξεργασμένες θέσεις» του ΣΥΡΙΖΑ.
Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως δεν συμπορεύονται οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με αυτές του κρητικού βουλευτή, λέγοντας:

«Να σας πω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έρθει στη διακυβέρνηση ούτε για να γκρεμίσει ούτε για εκδικηθεί θα έρθει για δημιουργήσει για να χτίσει δομές αξιοκρατίας δομές λογοδοσίας, η κυβέρνηση έχει καταρρακώσει το κράτος δικαίου».

Επίσης συμπλήρωσε πως τα ζητήματα αυτά δεν λύνονται με προγραφές. Αυτά τα ζητήματα λύνονται με θεσμικές τομές, με ακόμη μεγαλύτερη Δημοκρατία και ελευθερία και στη δημοσιογραφία.

Παράλληλα, άφησε αιχμές εναντίον της Ένωσης Δικαστών και μέρους του Τύπου για το γεγονός πως δεν επιδείχθηκαν τα ίδια αντανακλαστικά όταν ο Α. Γεωργιάδης δήλωσε πως θα «γδάρει» την Εισαγγελέα, Ελένη Τουλουπάκη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ