Survivor spoiler 09/03: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο – Αυτός ο παίκτης αποχωρεί

 
Survivor spoiler 09/03: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο – Αυτός ο παίκτης αποχωρεί

Ενημερώθηκε: 09/03/23 - 11:30

Survivor spoiler 09/03: Σήμερα το βράδυ στο reality επιβίωσης θα παρακολουθήσουμε το αγώνισμα επάθλου της εβδομάδας ενώ ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει στο συμβούλιο του νησιού την «ετυμηγορία» του τηλεοπτικού κοινού.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης οι διαρροές (spoiler) επιβεβαιώθηκαν και οι μπλε μετά από μια μεγάλη εμφάνιση κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας. Βέβαια το περιστατικό που μονοπώλησε το ενδιαφέρον ήταν η παρακολούθηση της Ελευθερίας Ελευθερίου σε βάρος των συμπαικτών της. Πιο συγκεκριμένα η τραγουδίστρια κρύφτηκε στον χώρο των προσωπικών συνεντεύξεων και άκουγε τα λεγόμενα των παικτών της κόκκινης ομάδας στην κάμερα. Όταν έγινε αντιληπτή από τα άτομα της παραγωγής, αλλά και τον Σπύρο Μαρτίκα έγινε πραγματικά χαμός. 

Σήμερα η αγωνία θα κορυφωθεί αφού στο συμβούλιο του νησιού θα ανακοινωθεί ποιος εκ των Ελευθερίας Ελευθερίου,  Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, Σπύρου Μαρτίκα και Γιώργου Ασημακόπουλου θα αποχωρήσει. Σύμφωνα με διαρροές (spoiler) που κυκλοφορούν η παίκτρια που συγκέντρωσε το μικρότερο ποσοστό από το τηλεοπτικό κοινό και αποχωρεί από το Survivor είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Πάμε τώρα  στα αγωνιστικά. Μπλε και κόκκινοι θα μπουν στο στίβο μάχης και θα παλέψουν για έπαθλο το οποίο θα είναι φαγητό. Οι μπλε θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις την ώρα που οι κόκκινοι θέλουν να βάλουν ένα στοπ στις ήττες. Τα spoilers αναφέρουν ότι οι κόκκινοι αν και θα τα δώσουν όλα θα ηττηθούν ξανά με τους μπλε να απολαμβάνουν και σήμερα το έπαθλο του Survivor. Αν προκύψουν ανατροπές για το σημερινό επεισόδιο θα επιστρέψουμε!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ