Υποψήφιος δήμαρχος για τον δήμο Θεσσαλονίκης ο δημοσιογράφος Άκης Σακισλόγλου

 
sakisloglou

Ενημερώθηκε: 29/04/23 - 11:57

Την υποψηφιότητά του για τη διεκδίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, στον πολυχώρο Τέχνης ALTE FABLON, ο δημοσιογράφος και επιχειρηματίας Άκης Σακισλόγλου.

«Γιατί μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία; Ζω στη Θεσσαλονίκη, κινούμαι, είναι η εργασία, οι φίλοι μου σε αυτή την πόλη. Και επειδή προέρχομαι από την αυτοδιοίκηση και την υπηρέτησα για 12 χρόνια, θεωρώ ότι μπορώ να συνεισφέρω», ανέφερε αρχικά ο κ. Σακισλόγλου.

Πρόσθεσε πως την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει μια επιστολή, με την οποία προσωπικότητες της πόλης και ενεργοί πολίτες θα υποστηρίζουν την υποψηφιότητα του ενώ ανακοίνωσε πως το όνομα της παράταξης, με την οποία θα διεκδικήσει την ψήφο τον ερχόμενο Οκτώβριο θα είναι «Κίνηση για τη Θεσσαλονίκη 2310».

«Δεν ήρθαμε για να απαξιώσουμε κανέναν, ούτε να μαλώσουμε με κανέναν. Η αλήθεια είναι πως εκτός από το δίκαιο υπάρχει και η πραγματικότητα. Η πραγματικότητα λέει πως πρέπει να βελτιωθούν πράγματα στην πόλη», συμπλήρωσε ο υποψήφιος δήμαρχος τονίζοντας πως στόχος του είναι να καταφέρει να εμπλακούν με τα κοινά νέα άνθρωποι.

Ερωτηθείς για το έργο της διοίκησης Ζέρβα, απάντησε πως «βαθμολογήθηκε συνολικά σχεδόν στο μηδέν. Ήταν πολύ χαμηλή η αποτελεσματικότητα και η δουλειά της σε σχέση με αυτό που περίμενε. Στο κομμάτι της καθαριότητας πνιγήκαμε. Στο κομμάτι του κυκλοφοριακού δεν έγινε καμία παρέμβαση μελετημένη».

Το βιογραφικό του

Ο Άκης Σακισλόγλου γεννήθηκε το 1975 στην Ευκαρπία. Σπούδασε δημοσιογραφία στο ΙΙΕΚ «Δέλτα» και «Ελληνικό Πολιτισμό» στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Πατρών. Είναι τακτικό μέλος της ΕΣΗΕΜΘ και υπήρξε του ΔΣ του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΜΘ.

Ξεκίνησε το ραδιόφωνο το 1992 από το «Ράδιο Ενημέρωση» για να «φοιτήσει» διαδοχικά στο «Ράδιο Άποψη», «Ράδιο Εγνατία», «Σαφάρι Fm», «Ράδιο Έκφραση», «Μύθος 93,4», «Γαία radio 89,4». Εργάστηκε ως ρεπόρτερ στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη», παράλληλα, από το 2002 ως το 2010 εργαζόταν στον Αγγελιοφόρο ως δημοσιογράφος σε διάφορες θέσεις της εφημερίδας και των περιοδικών της. Στη δεύτερη δεκαετία της νέας χιλιετίας έκανε στροφή στην αθλητική δημοσιογραφία με εκπομπές στον Sport 103 και τον Libero 107.4 ενώ διατηρεί μαζί με άλλους δημοσιογράφους τα σάιτ paok24.com και theopinion.gr.

Το 2017 έφυγε και πάλι από το αθλητικό ραδιόφωνο κι έστησε στους 107.7 τον ραδιοφωνικό σταθμό Μήνυμα με έμφαση στην καλή ελληνική μουσική τον οποίο και διατηρεί πλέον μόνο στο διαδίκτυο.

Επίσης ασχολείται και με την επιχειρηματικότητα καθώς διατηρεί γνωστό καφέ μπαρ στα Λαδάδικα.

Έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος Ευκαρπίας για 12 χρόνια, είναι γνωστός φίλος του ΠΑΟΚ και ιδρυτικό μέλος των Φίλων ΠΑΟΚ Ευκαρπίας «Κραυγαετοί» ενώ είναι και μέλος της καλλιτεχνικής επιτροπής του Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ