Live η προεκλογική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Πάτρα

 
ΤΣΙΠΡΑΣ

Ενημερώθηκε: 19/05/23 - 21:15

Στην Πάτρα, σε μία περιοχή που είχε κερδίσει στις εκλογές του 2019 και παραδοσιακά συγκεντρώνει υψηλά ποσοστά, «κλείνει την προεκλογική του καμπάνια ο Αλέξης Τσίπρας.

Δείτε live την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από την πρωτεύουσα της Αχαΐας

Ο Αλέξης Τσίπρας έστρεψε τα πυρά του εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη λέγοντας πως επί τέσσερα χρόνια μια ολόκληρη κοινωνία βίωσε το δόγμα του σοκ από αυτόν που υποσχέθηκε καλύτερες δουλειές, καλύτερους μισθούς και φροντίδα για τη μεσαία τάξη.

«Και την κατάντησε να ζεί με κουπόνια», είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Και να που σήμερα, στην τελευταία στροφή πριν τις κάλπες. Στην τελευταία του συνέντευξη στον αγαπημένο του ΣΚΑΙ, του ξέφυγε και μας μαρτύρησε πιο είναι το σχέδιό του για τη μεσαία τάξη. Να τιμωρήσει και να τσακίσει τους δανειολήπτες που κατάφεραν να σώσουν τα σπίτια τους από το Νόμο Κατσέλη. Το είπε επί λέξη», είπε από την Πάτρα ο Αλέξης Τσίπρας.

«Χθες βράδυ η Αθήνα αποφάσισε. Απόψε η Πάτρα βάζει τη σφραγίδα. Ο εφιάλτης τελειώνει, η αλλαγή ξημερώνει», είπε αρχικά ο Αλέξης Τσίπρας και συμπλήρωσε: «Από εδώ, από το κάστρο της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης, υψώνουμε ανάστημα στην αδικία. Ανάστημα στην ανασφάλεια. Και απλώνουμε το χέρι της ενότητας και της συνεργασίας. Σε κάθε δημοκράτη, κάθε προοδευτικό πολίτη της πατρίδας».

«Την Κυριακή, με την ψήφο του λαού, λέμε καληνύχτα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και λέμε καλημέρα στην Αλλαγή. Σε μια νέα Ελλάδα ελπίδας, σιγουριάς, προοπτικής», ανέφερε

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ