ΑΕΚ-Σάμροκ Ρόβερς 1-1: Έ«χ»υσε την καρδάρα!

 
ΑΕΚ-Σάμροκ Ρόβερς 1-1: Έ«χ»υσε την καρδάρα!

Ενημερώθηκε: 06/11/25 - 22:13

Η ΑΕΚ έκανε τα πάντα για να κερδίσει, όμως ούτε αυτό ήταν αρκετό για να καταφέρει να πάρει τους τρεις βαθμούς απέναντι στη Σάμροκ Ρόβερς, για την 3η αγωνιστική της League Phase του Conference League (1-1).

Με έντονα παράπονα από τη διαιτησία, αλλά και χωρίς ορθολογικό επιθετικό παιχνίδι, η Ένωση δεν κέρδισε μία από τις «must win» αναμετρήσεις της, με αποτέλεσμα ο ξεκάθαρος στόχος της 8άδας να απομακρύνεται επικύνδηνα.

Στο 21ο λεπτό ο διαιτητής Μουνουέρα έδειξε την άσπρη βούλα σε μία φάση που ο επιθετικός των Ιρλανδών, ΜακΓκόβερν, μοιάζει να πέφτει μόνος του και όχι από το μαρκάρισμα του Μαρίν, με τον Μπερκ να ανοίγει το σκορ.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού χωρίς όμως να μπορέσουν να δημιουργήσουν απειλητικές φάσεις για την εστία του ΜακΓκίντι που ηττήθηκε μονάχα από το πέναλτι του Γιόβιτς στο 90ο λεπτό. Έτσι η ΑΕΚ φτάνει τους τέσσερις, ενώ η Σάμροκ πανηγύρισε τον πρώτο της βαθμό στη διοργάνωση.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ