Survivor: Οι εκπλήξεις που κρύβει το σόου στα επόμενα επεισόδια (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Survivor: Οι εκπλήξεις που κρύβει το σόου στα επόμενα επεισόδια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 03/03/17 - 15:07

Το διαφημιστικό μήνυμα για το νέο επεισόδιο του Survivor κυκλοφορεί και ολόκληρο το επεισόδιο το αναμένουμε την Κυριακή βράδυ από τους τηλεοπτικούς δέκτες μας.

Στο βίντεο βλέπουμε ότι αυτή τη φορά οι παίκτες θα αγωνιστούν σε μια ιδιαίτερα δύσκολη δοκιμασία με κλειστά τα μάτια ενώ ένας από τους παίκτες των Μαχητών φαίνεται να έχει χάσει τις αισθήσεις του.

Εκτός από το επεισόδιο της Κυριακής και την αποκάλυψη μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ότι ο Κώστας θα είναι βαριά άρρωστος στα επόμενα επεισόδια, έχουμε και εξελίξεις που μαθαίνουμε μέσα από το περιοδικό "Τηλέραμα".

«Το Survivor είναι κάτι σαν ζωντανός οργανισμός που εξελίσσεται ανάλογα με τα τεκταινόμενα. Στο παιχνίδι μπήκε ήδη ένας νέος παίκτης και μην εκπλαγείτε αν τις επόμενες εβδομάδες κάνουν την εμφάνισή τους περισσότεροι. Η παραγωγή έχει στο μανίκι της ακόμα έναν άσο που ίσως χρησιμοποιήσει. Μετά την αποχώρηση κάποιων παικτών, αυτοί ενδεχομένως δεν θα πάνε σπίτι τους, αλλά θα μείνουν σε άλλο νησί και κάθε εβδομάδα θα μάχονται με αυτόν που αποχωρεί. Ο νικητής αυτής της μονομαχίας θα παραμένει στο νησί stand by και, όταν του ζητηθεί, θα επιστρέψει στο παιχνίδι, σοκάροντας τους συμπαίκτες του, που τον είχαν ξεγραμμένο, έτοιμος πάλι να διεκδικήσει το χρηματικό έπαθλο», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο ρεπορτάζ.

Πηγήβίντεο:gossiptv.gr