Survivor: Ο Χανταμπάκης «πάτησε» Ελλάδα - Δείτε πως τον υποδέχτηκαν! (ΦΩΤΟ)

 
Survivor: Ο Χανταμπάκης «πάτησε» Ελλάδα - Δείτε πως τον υποδέχτηκαν! (ΦΩΤΟ)

Ενημερώθηκε: 22/04/17 - 12:02

Τα ξημερώματα του Σαββάτου «πάτησε» Ελλάδα ο... λατρεμένος πρωην Διάσημος παίκτης του Survivor και η υποδοχή που του επιφύλασαν ήταν υπερπαραγωγή!

Δημήτρη Αλεξάνδρου

Με... αρχηγό τον κολλητό του φίλο Γιώργο Μανίκα και... συνένοχους τους (ο οποίος συνοδευόταν από την αγαπημένη του Όλγα Φαρμάκη) και Κώστα Σιδεράτο υπήρξε στο αεροδρόμιο «επιτροπή» υποδοχής.

«Φυσικά» οι τρεις φίλοιφορούσαν  περικεφαλαίες και κρατούσαν σπαθιά για να «προστατεύσουν» τον Στέλιο από όποιον πήγαινε να τον πειράξει.

Όλγα Πηλιάκη

Φυσικά, συγκινητική στιγμή για τον ίδιο ήταν όταν έσφιξε στην αγκαλιά του και γέμισε φιλιά τη γυναίκα του , ενώ σειρά είχαν ο γιος τους Μανώλης και η κόρη τους Μαλένα, που τόσο πολύ του είχαν λείψει.

Η υποδοχή του Στέλιου Χανταμπάκη από τον φίλο του Γιώργο Μανίκα ήταν θεαματική.

Φορώντας περικεφαλαία και έχοντας στο χέρι ένα σπαθί, στάθηκε μπροστά στον πρώην παίκτη των «Διασήμων» για να τον προστατέψει από τα φώτα των δημοσιογράφων, αλλά και τις κακές γλώσσες.

Μάλιστα, την υποδοχή του ο Μανίκας την μοιράστηκε με τους ακολούθους του στο Instagram, γράφοντας

«Στον πλανητάρχη λιγότερη προστασία είχανε...ολόκληρη ομάδα μισθοφόρων πλήρωσα για να αποφύγουμε το εξαγριωμένο πλήθος που ζητούσε το κεφάλι του φιδιού... (θα σε γλεντάω για 2.5 χρόνια διοπρόσωπο φίδι)».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Το 'ριξαν στα πάρτι Χούτος-Χανταμπάκης (ΒΙΝΤΕΟ)

Survivor: Η Σόφη Πασχάλη και ο αναπτήρας στη ζούγκλα (ΒΙΝΤΕΟ)