Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του νεαρού Αλβανού στην Κυψέλη-Ερωτική αντιζηλία το κίνητρο

 
Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του νεαρού Αλβανού στην Κυψέλη-Ερωτική αντιζηλία το κίνητρο

Ενημερώθηκε: 07/06/17 - 19:22

Του Θοδωρή Παναγιωτίδη

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, η ανθρωποκτονία 24χρονου Αλβανού, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής στις 28 Μαΐου, στο κέντρο της Αθήνας.

Το θύμα ανακάλυψε τότε αιμόφυρτο στη μέση του δρόμου ένας περαστικός, στην συμβολή των οδών Ιππολύτου και Πατησίων. Ο 24χρονος έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στον θώρακα και ο περαστικός ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ. Ασθενοφόρο τον μετέφερε στο ΚΑΤ, κατά την διακομιδή του όμως άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο ασθενοφόρο.

Τα κίνητρα της δολοφονίας ήταν προσωπικές διαφορές και ερωτικά. Για την υπόθεση συνελήφθησαν μία 23χρονη και ένας 20χρονος, ομοεθνείς του, ενώ αναζητούνται δύο ακόμη Αλβανοί συνεργοί τους, σε βάρος των οποίων έχουν εκδοθεί σχετικά εντάλματα σύλληψης.

Όπως προέκυψε, η 23χρονη είχε σχέση με το θύμα και είχε συνάψει παράλληλη σχέση με τον 20χρονο δράστη τον οποίο έπεισε μαζί με την παρέα του να διώξουν από την ζωή της το θύμα. Συναντήθηκαν όλοι μαζί στον δρόμο, η μία κουβέντα έφερε την άλλη και οι νεαροί ομοεθνείς του τον μαχαίρωσαν.

Σχετικά Θέματα:

Νεαρός Αλβανός το θύμα ανθρωποκτονίας που βρέθηκε στη μέση του δρόμου στην Κυψέλη