Καταζητείται ακόμα ο δολοφόνος του μικρού Μάριου που έχασε άδικα την ζωή του στο Μενίδι

 
Καταζητείται ακόμα ο δολοφόνος του μικρού Μάριου που έχασε άδικα την ζωή του στο Μενίδι

Ενημερώθηκε: 10/06/17 - 10:12

Συνεχίζει η αστυνομία τις έρευνες για τον εντοπισμό του δολοφόνου του μικρού Μάριου που βρήκε τραγικό θάνατο στο Μενίδι, έπειτα από αδέσποτη σφαίρα.

Ρομά

δολοφόνο

Η ΕΛ.ΑΣ πραγματοποίησε έφοδο σε σπίτι που θεωρούνται οι βασικοί ύποπτοι με τον να φέρεται πως διαφεύγει μέχρι στιγμής, ενώ σύμφωνα με τα ρεπορτάζ πήρε μαζί του και το 9αρι πιστόλι που σκότωσε τον αθώο Μάριο

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το «Πρώτο Θέμα» οι τρεις από τους συνολικά 31 προσαχθέντες (δύο άνδρες και μια γυναίκα) είναι αυτοί που διοργάνωσαν το γλέντι με αφορμή μια ευνοϊκή δικαστική εξέλιξη.

αστυνομικοί

Σύμφωνα με την εφημερίδα οι αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο ο δολοφόνος να βρήκε καταφύγιο στον διπλανό οικισμό Αυλίζα, όπου είναι πραγματικό άβατο προκειμένου να διαφύγει τη σύλληψη. Για αυτό και οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν και σε σαρωτική επιχείρηση και εντός του καταυλισμού θέλοντας παράλληλα να στείλουν το μήνυμα πως Αστυνομία, έφθασε στο άβατο του Μενιδίου και θα παραμείνει εκεί.

Πριν από πέντε ημέρες σε τσιγγάνικο γλέντι στην Αγία Βαρβάρα, δύο Ρομά έριξαν στον αέρα περισσότερες από 300 σφαίρες με αποτέλεσμα δύο από αυτές να τραυματίσουν γυναίκες στην πλατεία του Κορυδαλλού, ενάμισι χιλιόμετρα μακριά από το σημείο των πυροβολισμών. Τότε συνελήφθη και ένας 29χρονος που φέρεται να είναι ο ένας από τους δράστες.

Μέχρι χθες τα μεσάνυχτα στην αστυνομική επιχείρηση στο Μενίδι έγιναν έρευνες σε συνολικά 22 σπίτια Ρομά, πραγματοποιήθηκαν 31 προσαγωγές και 3 συλλήψεις ατόμων για ναρκωτικά ενώ κατασχέθηκαν 18 κάλυκες των 9 χιλιοστών,ένας κάλυκας των 7.62 χιλιοστών, 7 βολίδες πυροβόλου όπλου, 7 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου και 7 κάλυκες κυνηγετικού όπλου.

Συλλυπητήρια από το υπουργό Παιδείας Κ. Γαβρόγλου

Θλίψη για τον "τραγικό χαμό" του 11χρονου μαθητή του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών, κατά τη διάρκεια της γιορτής μέσα στο σχολείο του, εκφράζει το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήριά του στην οικογένεια του παιδιού και στην εκπαιδευτική κοινότητα.
Παράλληλα, από το υπουργείο εκφράζεται η βεβαιότητα ότι "αυτό το πρωτοφανές περιστατικό θα διαλευκανθεί πλήρως από τις αρμόδιες αρχές".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θάνατος 10χρονου μαθητή από αδέσποτη σφαίρα-«Χτενίζεται» ο γειτονικός καταυλισμός Ρομά

Μυρίζει μπαρούτι στο Μενίδι-Κάτοικοι απειλούν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους

Από αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι κατέληξε το 10χρονο αγοράκι στο Μενίδι