Συγκλονιστικές φωτό και βίντεο από την περιπετειώδη πτήση από Αθήνα για Φιλαδέλφεια

 
Συγκλονιστικές φωτό και βίντεο από την περιπετειώδη πτήση από Αθήνα για Φιλαδέλφεια

Ενημερώθηκε: 07/08/17 - 11:49

Συγκλονιστικές εικόνες από την περιπετειώδη πτήση της American Airlines που έπεσε σε σφοδρές αναταράξεις ενώ κατευθυνόταν από την Αθήνα προς την Φιλαδέλφεια, ήρθε στη δημοσιότητα.

επιβάτες

Στις φωτογραφίες και το ερασιτεχνικό βίντεο που τράβηξε ένας γιατρός και δημοσιεύει η Daily Mail το εσωτερικό του αεροσκάφους μοιάζει με «βομβαρδισμένο τοπίο», καθώς από τις αναταράξεις εκσφενδονίστηκαν αντικείμενα και χύθηκαν παντού οι καφέδες και οι χυμοί που το πλήρωμα σέρβιρε εκείνη την ώρα. Αρκετοί που δεν φορούσαν ζώνες ασφαλείας χτύπησαν με σφοδρότητα στο πάνω μέρος του αεροπλάνου.

Φαίνονται τα αίματα των επιβατών που τραυματίστηκαν πέφτοντας πάνω στα πλαστικά του αεροπλάνου και αποτυπώνεται το χάος και ο πανικός που επικράτησαν κατά τη διάρκεια της πτήσης τρόμου.

αεροσκάφος

Όπως αναφέρει η Daily Mail οι αναταράξεις ξεκίνησαν πριν το προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Φιλαδέλφεια.

Πολλοί από τους επιβάτες χτύπησαν τα κεφάλια τους στον οροφή πάνω από τα καθίσματα, ενώ ένας εξ αυτών είπε πως μια αεροσυνοδός έβγαλε τον ώμο της προκειμένου να βοηθήσει τους επιβάτες.

«Ήταν τη στιγμή που μας μοίραζαν καφέδες και αναψυκτικά. Οι αεροσυνοδοί βρίσκονταν στις τελευταίες σειρές καθισμάτων όταν ο πιλότος μας ενημέρωσε να δέσουμε τις ζώνες μας και είπε στις αεροσυνοδούς να κάτσουν στις θέσεις τους. Αλλά ούτε αυτές δεν πρόλαβαν να το κάνουν αυτό. Το αεροσκάφος άρχισε να ταράζεται και ξαφνικά έκανε μια μεγάλη "βουτιά". Μωρά ούρλιαζαν, άνθρωποι που βρίσκονταν μπροστά μου χτυπούσαν το κεφάλι τους στο ταβάνι», ανέφερε ο επιβάτης Ίαν Σμιθ.

Δέκα άτομα χρειάστηκε να διακομιστούν σε νοσοκομεία για τις πρώτες βοήθειες, αμέσως μετά την προσγείωση στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Φιλαδέλφεια. Οι τρεις ήταν επιβάτες και οι επτά μέλη του πληρώματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εφιάλτης στον άερα σε πτήση από Αθήνα προς Φιλαδέλφεια