25χρονος παντρεύτηκε 91χρονη, εκείνη πέθανε και ζητά σύνταξη χηρείας!

Ο 25χρονος που παντρεύτηκε από...έρωτα την 91χρονη προσπαθεί τώρα να λάβει σύνταξη χηρείας!
Ενημερώθηκε: 03/11/17 - 20:32

Ο 25χρονος που παντρεύτηκε από...έρωτα την 91χρονη προσπαθεί τώρα να λάβει σύνταξη χηρείας!

Ακόμα μια αίτησή του για σύνταξη χηρείας απορρίφθηκε από της δικαστικές Αρχές της Αργεντινής και εκείνος αποφασισμένος δηλώνει: «Η απόρριψη της αίτησής μου για σύνταξη χηρείας δεν έχει βάση. Δεν πρόκειται να προδώσω την τελευταία επιθυμία της Yolanda και τον όρκο που της έδωσα».

Και μπορεί ο 25χρονος σήμερα Mauricio Ossola να επιμένει ότι παντρεύτηκε την 91χρονη Yolanda Torres, από έρωτα πριν από δύο χρόνια, ωστόσο  δεν μπορεί να πείσει τις Αρχές της Αργεντινής, που αρνούνται να του εκχωρήσουν σύνταξη χηρείας μετά τον θάνατο της...νύφης λίγους μήνες μετά τον γάμο. Η αιτιολόγηση που προβάλλει το ασφαλιστικό σύστημα της χώρας είναι ότι ο γάμος μεταξύ του 23χρονου τότε άνδρα και της αδελφής της γιαγιάς του, Yolanda, το 2015 δεν ήταν νόμιμος. Ακόμα όμως και αν ήταν, σύμφωνα με την νομοθεσία της χώρας οι συντάξεις χηρείας εκχωρούνται στον επιζώντα σύζυγο μόνο εφόσον αποδειχθεί ότι ο εκλιπών/η εκλιπούσα ήταν το μοναδικό οικονομικό στήριγμά του. Αυτό προφανώς δεν ισχύει πλέον για τον 25χρονο Ossola, ο οποίος πρόσφατα ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη νομική και μπορεί πια να εργαστεί ως δικηγόρος.

"Θα με συνοδεύει πάντα η αγάπη της"

«Αγαπούσα τη Yolanda με όλη τη δύναμη της ψυχής μου, με τον πιο αγνό τρόπο που μπορεί να αγαπά κανείς. Αυτό το συναίσθημα, μαζί με τον πόνο που μου προξένησε ο θάνατός της, θα με συνοδεύει μέχρι να φύγω κι εγώ από τη ζωή» δήλωσε ο νεαρός σε τοπική εφημερίδα στις αρχές της εβδομάδας, εξηγώντας ότι είναι αποφασισμένος να οδηγήσει την υπόθεση στο ανώτατο δικαστήριο. Παρά την διαφορά… 68 ετών με την αγαπημένη του, ο Ossola επιμένει ότι ο γάμος τους ήταν νόμιμος και ότι δεν επρόκειτο για απάτη. Ο έρωτας του ζευγαριού αναπτύχθηκε σιγά σιγά τα χρόνια που έμεναν στο ίδιο σπίτι και, σύμφωνα με τον νεαρό, η απόφαση για τον γάμο ήταν η τελευταία επιθυμία της 91χρονης γυναίκας....