Αλαβάνος - Λαφαζάνης - Κωνσταντοπούλου σε νέο κόμμα!

Αλαβάνος - Λαφαζάνης - Κωνσταντοπούλου σε νέο κόμμα!
Ενημερώθηκε: 25/01/18 - 17:35

«Υπομονή» προτείνει ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Αλαβάνος, ο  οποίος προανήγγειλε μια νέα πολιτική κίνηση, η οποία θα κάνει την παρουσίαση της μέσα στον επόμενο μήνα, με την συνεργασία του ίδιου, της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

«Μπορείτε να κάνετε ένα μήνα υπομονή; Μέσα στον ένα μήνα θα υπάρξει κάτι καινούργιο» αποκάλυψε και συνεχίζοντας στην συνέντευξή του, στο ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6 διευκρίνισε: «Δεν περιορίζομαι σε συνεργασίες της αριστεράς. Δεν αρκεί μία συνεργασία αριστεράς. Υπάρχουν νησίδες μέσα στην ελληνική κοινωνία,  στο δημοσιογραφικό κόσμο,.. στον κόσμο της διανόησης, της τέχνης», ενώ συμπλήρωσε «πιστεύω ότι θα βγει κάτι σημαντικό σε μικρό διάστημα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΝΔ: Αυτοί που μιλούν για αυτογελοιοποίηση συγκυβερνούν με τον κ. Πάνο Καμμένο

O Αλ. Αλαβάνος τόνισε πως η επικείμενη συνεργασία δεν περιορίζεται στο χώρο της Αριστεράς, και πως «δεν μπορεί να περιορίζεται στο χώρο της αριστεράς», εξηγώντας πως λόγο της κρίσης πολλοί είναι αυτοί που αναγκάστηκαν να αλλάξουν άποψη.

«Πιστεύω ότι πρέπει να συσπειρωθεί και θα συσπειρωθεί κάθε θετικό στοιχείο όχι μόνο από το πολιτικό φάσμα, από αυτούς που έχουν πολιτική ταμπέλα, αλλά από ανθρώπους που λειτουργούν μέσα στην κοινωνία πάνω σε ένα πρόγραμμα για την ανασυγκρότηση της χώρας».