Δ.Καμμένος: Δεν ήταν καλό το timing που έβαλαν τη σημαία στην βραχονησίδα

Δημήτρης Καμμένος: Nτροπή είναι να μην υπερασπίζεσαι τη σημαία σου όχι να την αναρτάς-Γεωργιάδης: Υπάρχουν μεγάλες πολιτικές ευθύνες
Ενημερώθηκε: 22/04/18 - 10:03

Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί δεν θα είναι ποτέ προϊόν ανταλλαγής, πρόκειται για ανόμοια πράγματα, δεν τίθεται στο τραπέζι τέτοιο θέμα τόνισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ενώ αναφέρθηκε και στο περιστατικό με την σημαία στις βραχονησίδες Ανθρωποφάγοι

Για το συγκεκριμένο ο κ. Καμμένος είπε ότι αποτελεί ντροπή είναι να μην υπερασπίζεσαι τη σημαία σου όχι να την αναρτάς, απλά δεν ήταν καλό το timing που έβαλαν τις σημαίες. «Δεν γίνεται να λέμε ότι γκρίζαραν την περιοχή», συμπλήρωσε.

Στην ίδια εκπομπή ο Άδωνις Γεωργιάδης, τόνισε ότι εξαρχής ήταν απολύτως προφανές ότι ο Ερντογάν φυλάκισε τους δυο Έλληνες για να τους ανταλλάξει με τους Τούρκους στρατιωτικούς, κάτι που επιβεβαιώθηκε και με τις δηλώσεις Ερντογάν πριν από μερικές ώρες.

«Έπρεπε να είχαμε φροντίσει ώστε να μην έχει γίνει σύλληψη», σημείωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, καθώς τώρα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα μιας και μέχρι και να γίνουν οι εκλογές οι στρατιωτικοί θα είναι γρανάζι για την πολιτική του Ερντογάν.

Αναφερόμενος στις προσφυγικές ροές κατηγόρησε την κυβέρνηση έδωσε στον Ερντογάν το τεράστιο όπλο να πιέζει την Ελλάδα με του πρόσφυγες. 

Υπάρχουν μεγάλες πολιτικές ευθύνες στην κυβέρνηση όταν το 2015 έδωσαν εντολή στο λιμενικό να σταματήσει να φρουρεί τα σύνορα και έδωσαν εξάμηνη νόμιμη άδεια παραμονής, είπε ο κ Γεωργιάδης. «Αυτό ήταν σαν προσκλητήριο»,κατέληξε.