Κυρ. Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση απαγορεύει την ποιοτική μετακίνηση στους πολίτες

Κυρ. Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση απαγορεύει την ποιοτική μετακίνηση στους πολίτες
Ενημερώθηκε: 29/09/17 - 14:16

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης μα αφορμή την εφαρμογή Beat που έχει περάσει σε γερμανικά χέρια, επιτέθηκε στη κυβέρνηση και την κατηγόρησε πως συμπλέει με συμφέροντα, και τόνισε πως οι πολίτες έχουν ανάγκη από ποιοτικές υπηρεσίες μεταφοράς που θα παρέχουν άνεση και ασφάλεια, κάτι που όπως είπε, η κυβέρνηση τούς το αρνείται.

«Επιχειρεί να καταργήσει επί της ουσίας το taxi beat, μια πλατφόρμα που έχει αγκαλιαστεί από τους πολίτες και με την οποία συνεργάζονται οι μισοί οδηγοί ταξί. Η κυβέρνηση απεχθάνεται την αξιολόγηση, τις ελεύθερες επιλογές, ταυτίζεται με στενά συντεχνιακά συμφέροντα μιας μειοψηφίας συνδικαλιστών που μας γυρνούν στο χθες. Και ο κύριος Τσίπρας παριστάνει τώρα ότι στηρίζει την υγιή επιχειρηματικότητα και την καινοτομία, θα πρέπει, αν έχει ίχνος αξιοπιστίας, να σταματήσει κάθε σχέδιο που ακυρώνει στην πράξη αυτή την καινοτόμα πλατφόρμα» δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, προσθέτοντας πως στηρίζει το δικαίωμα των πολιτών να επιλέγουν και να αξιολογούν τις παρεχόμενες προς αυτούς υπηρεσίες. 

«Ο,τιδήποτε άλλο συνιστά επιστροφή στο παρελθόν. Είμαστε με το δικαίωμα των πολλών στην ασφάλεια και την ποιότητα. Γιατί οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα» είπε χαρακτηριστικά.

Η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει ως εξής:

«Οι πολίτες έχουν ανάγκη από ποιοτικές υπηρεσίες μεταφοράς, που να παρέχουν άνεση και ασφάλεια. Η Κυβέρνηση, όμως, τους το αρνείται. 
 
Επιχειρεί να καταργήσει επί της ουσίας το Taxibeat, μια πλατφόρμα που έχει αγκαλιαστεί από τους πολίτες και με την οποία συνεργάζονται οι μισοί οδηγοί ταξί
 
Η Κυβέρνηση απεχθάνεται την αξιολόγηση, τις ελεύθερες επιλογές και ταυτίζεται με στενά συντεχνιακά συμφέροντα μιας μειοψηφίας συνδικαλιστών, που μας γυρνούν στο χθες.
 
Ο κ. Τσίπρας, που παριστάνει τώρα ότι στηρίζει την υγιή επιχειρηματικότητα και την καινοτομία, θα πρέπει, αν έχει ίχνος αξιοπιστίας, να σταματήσει κάθε σχέδιο που ακυρώνει στην πράξη αυτή την καινοτόμο πλατφόρμα. 
 
H Νέα Δημοκρατία στηρίζει το δικαίωμα των πολιτών να επιλέγουν και να αξιολογούν τις παρεχόμενες προς αυτούς υπηρεσίες. Οτιδήποτε άλλο συνιστά επιστροφή στο παρελθόν.  
 
Είμαστε με το δικαίωμα των πολλών στην ασφάλεια και την ποιότητα.
 
Γιατί οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αλ. Τσίπρας: Η Ευρώπη πρέπει να δημιουργήσει τους δικούς της θεσμούς

Αυτά είναι τα 15 μέλη της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου της ΝΔ

ΝΔ: Ευχόμαστε να βρεθεί λύση για την «Αυγή»