Μαρία Σπυράκη: Η Κυβέρνηση πιάστηκε με την "γίδα στην πλάτη"

Εκπρόσωπος ΝΔ: Η κ. Μητσοτάκη δεν γνωρίζει ούτε εξ όψεως τον κ. Σφακιανάκη και ήδη κινείται νομικά
Ενημερώθηκε: 28/11/17 - 16:56

Συνεχίζεται η έντονη κόντρα Κυβέρνησης-Νέας Δημοκρατίας με αφορμή την συζήτηση στη Βουλή για την πώληση πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία.

Κυβερνητικές πηγές κατηγορούν για σκευωρία την ΝΔ , καθώς, όπως τονίζουν, κατέρρευσε με πάταγο η ενορχηστρωμένη σκευωρία της ΝΔ σε βάρος της κυβέρνησης για την πώληση πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία, για να δώσει συνέχεια η εκπρόσωπος της Ν.Δ. Μαρία Σπυράκη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «οι Έλληνες έχουν καταλάβει ποιοι πήγαν να πάρουν μίζες».

 

«Η κ. Μητσοτάκη δεν γνωρίζει ούτε εξ όψεως τον κ. Σφακιανάκη και ήδη κινείται νομικά εναντίον των άθλιων συκοφαντών και των φερέφωνων του Μαξίμου», συνέχισε η εκπρόσωπος της ΝΔ απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο. Ακόμη, είπε ότι οι κ. Τσίπρας και Καμμένος «θα λογοδοτήσουν μαζί για το σκάνδαλο με τους μεσάζοντες και την απώλεια 66 εκατ. ευρώ από τα δημόσια ταμεία». «Οι Έλληνες έχουν καταλάβει ποιοι πήγαν να πάρουν μίζες», πρόσθεσε.

Κυβερνητικές πηγές: Κατέρρευσε με πάταγο η σκευωρία της ΝΔ

Εξάλλου, παρατήρησε ότι «η Κυβέρνηση πιάστηκε “με τη γίδα στην πλάτη” και τώρα προσπαθεί να την ξεφορτωθεί», για να συμπληρώσει ότι «αφού πρώτα αρνήθηκε το αίτημα της Ν.Δ. να εξεταστούν κεκλεισμένων των θυρών όλα τα πρόσωπα που είχαν ανάμειξη στην υπόθεση της πώλησης πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία, σήμερα δρομολόγησε τη σύγκληση της επιτροπής προκειμένου να ακυρώσει τη σκανδαλώδη συμφωνία».

«Είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι η κυβέρνηση, μέσα στον πανικό της από τις καθημερινές αποκαλύψεις, προσπαθεί με κάθε τρόπο να κουκουλώσει την υπόθεση, ώστε να μην υπάρχει αντικείμενο περαιτέρω διερεύνησης».
«Να ξέρουν καλά όμως ότι κάθε προσπάθεια συγκάλυψης ή αντιπερισπασμού θα πέσει στο κενό. Η ιστορία θα φτάσει μέχρι τέλους και οι ευθύνες, πολιτικές και δικαστικές θα αποδοθούν σε όλους», κατέληξε η εκπρόσωπος της Ν.Δ.

Παίρνει πίσω την απόφαση πώλησης υλικού στη Σ. Αραβία η κυβέρνηση