ΝΔ: Εκφράζουν οι απόψεις του κ. Σέλτσα την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ;

ΝΔ: Εκφράζουν οι απόψεις του κ. Σέλτσα την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ;
Ενημερώθηκε: 19/06/18 - 13:24

Σε ανακοίνωση για τις δηλώσεις και τη στάση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνου Σέλτσα, προέβη η Νέα Δημοκρατία ρωτώντας ευθέως την κυβέρνηση, εάν αυτού του είδους οι απόψεις εκφράζουν το σύνολο της Κυβέρνησης.

Ο κ. Σέλτσας είχε προκαλέσει σάλο όταν μίλησε στα... "μακεδονικά" και χαροποιήθηκε ιδιαίτερα με την συμφωνία Ελλάδας-Σκοπίων. Μάλιστα, όπως φαίνεται, ο ίδιος το 1997 είχε καταφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με... φιλοσκοπιανικές διαθέσεις!

Διαβάστε ακόμα: Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε κάνει φιλοσκοπιανή προσφυγή κατά της Ελλάδας!

 

Διαβάστε την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Εδώ και τρεις μέρες ο βουλευτής Φλώρινας του ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνος Σέλτσας, με συνεχείς δηλώσεις του -άλλοτε στα σλαβικά, αυτά που ο ίδιος ονομάζει “μακεδονικά” κι άλλοτε στα ελληνικά- δηλώνει τον ενθουσιασμό του για την εθνικώς επιζήμια συμφωνία που υπέγραψε η κυβέρνησή του. 
 
Η στάση του κ. Σέλτσα δεν προκαλεί έκπληξη δεδομένου ότι ο ίδιος στο παρελθόν φέρεται να έχει προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων εναντίον της χώρας μας (!) ως οπαδός της θεωρίας ότι στην Ελλάδα υπάρχει “μακεδονική μειονότητα”, ζητώντας να της αναγνωριστεί η “μακεδονική γλώσσα” και ο “μακεδονικός πολιτισμός” της.  
 
Ρωτούμε ευθέως τους κ. Τσίπρα, Κοτζιά και Καμμένο: εκφράζουν οι απόψεις του κ. Σέλτσα την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ;».