Συνεργάτες Αντ. Σαμαρά: «Ο ΣΥΡΙΖΑ μπέρδεψε λίγο τις ημερομηνίες, τη γραμμή του και τις ''Μακεδονίες''»!

Συνεργάτες Αντ. Σαμαρά: «Ο ΣΥΡΙΖΑ μπέρδεψε λίγο τις ημερομηνίες, τις «Μακεδονίες» και τη γραμμή του»!
Ενημερώθηκε: 28/01/18 - 18:43

Οι συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, απαντούν στον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά, ο οποίος αναφέρθηκε στον πρώην Πρωθυπουργό.

«Επί δεκαετίες κατηγορούσαν τον Αντώνη Σαμαρά ότι υπήρξε λέει ''πολύ άκαμπτος'' και δεν παρέδιδε το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια. Τώρα άρχισαν να τον κατηγορούν για το ακριβώς αντίθετο: ότι δήθεν ''παρέδωσε το όνομα της Μακεδονίας'' στα Σκόπια, πριν καν υπάρξουν ως ανεξάρτητο κράτος», τονίζουν οι συνεργάτες του πολιτικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ

Προσθέτουν πως στον ΣΥΡΙΖΑ «ανακάλυψαν εμπορική συμφωνία με τη Σκοπιανή επαρχία της Γιουγκοσλαβίας, στις 2 Δεκέμβριου του 1991. Τέτοιες συμφωνίες υπέγραφαν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Τα Σκόπια ζήτησαν επισήμως την αναγνώρισή τους ως ανεξάρτητο κράτος στις 16 Δεκέμβριου 1991, δύο εβδομάδες αργότερα. Τότε ο Αντώνης Σαμαράς πέτυχε απόφαση όλων των ΥΠΕΞ της ΕΟΚ να μην αναγνωρισθούν με το όνομα της Μακεδονίας!».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ μπέρδεψε λίγο τις ημερομηνίες, τις "Μακεδονίες" και τη γραμμή του! Που έχει αλλάξει πολλές φορές από τότε και τους φταίει ο Σαμαράς. Που δεν άλλαξε ποτέ. Κάνεις ποτέ δεν επικαλέστηκε τις δεκάδες τέτοιες συμφωνίες πριν από τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, ούτε καν οι ίδιοι οι Σκοπιανοί. Είναι συνένοχοι εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ ή τους έχει τυφλώσει η ψύχωσή τους με τον Αντώνη Σαμαρά;» διερωτώνται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Τι απαντά ο Νίκος Παππάς στις διαρροές συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά για το Σκοπιανό