ΣΥΡΙΖΑ: Έλυνε κι έδενε ο Φρουζής-Μήνυση από τον Κων. Φρουζή

 
ΣΥΡΙΖΑ: Έλυνε κι έδενε ο Φρουζής-Μήνυση από τον Κων. Φρουζή

Ενημερώθηκε: 15/07/18 - 12:26

Νέα πολιτική αντιπαράθεση προκαλεί η υπόθεση Novartis μετά το νέο δημοσίευμα της εφημερίδας Documento στο οποίο γίνεται αναφορά για τις σχέσεις του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον Κωνσταντίνο Φρουζή.

ΣΥΡΙΖΑ

«Έλυνε και έδενε ο Φρουζής», αναφέρει ο σε ανακοίνωσή του σχετικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας.

Novartis

Εν τω μεταξύ χθες με ανάρτησή στο twitter ο πρωην ισχυρός άνδρας της Κωνσταντίνος Φρουζής είπε ο τι θα προχωρήσει και σε νέες μηνύσεις κατά σε όσους τον συκοφαντούν

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Ο Αντώνης Σαμαράς συνελήφθη ψευδόμενος ότι δεν γνώριζε τον Φρουζή της Νοβάρτις» αναφέρει στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ. Και συνεχίζει « η εφημερίδα Ντοκουμέντο αποκαλύπτει σήμερα ότι όχι μόνο τον γνώριζε από το 2009, αλλά και μετά από επιστολή του Φρουζή, που ζητούσε τη στήριξή του, ως υπουργού Πολιτισμού τότε, έσπευσε να διαπράξει το ρουσφέτι που του ζητούσε και να αποχαρακτηρίσει ακίνητο που το ΚΑΣ είχε κηρύξει διατηρητέο», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανακοίνωση σχολιάζεται ότι «τελικά, τον Φρουζή όλοι τώρα κάνουν ότι δεν τον ξέρουν, αλλά όπως αποδεικνύεται έλυνε κι έδενε στα σαλόνια της ΝΔ».

Σημειώνει δε πως «τα δείπνα στήριξης στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τα φιλικά mail που αντάλλασσαν, τα ιδιόχειρα σημειώματα του Σαμαρά, οι επιστολές Γεωργιάδη, όπως και το ρουσφέτι που αποκαλύπτει το Ντοκουμέντο, συνθέτουν μια σκοτεινή εικόνα υπόγειων σχέσεων, αλληλοεξυπηρετήσεων, και διαπλοκής, στην οποία το κόμμα της ΝΔ είναι "χωμένο μέχρι το λαιμό"».

«Αυτό εξηγεί με τον καλύτερο τρόπο», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, «γιατί με μια φωνή όλοι τους, τώρα που το σκάνδαλο Νοβάρτις αποκαλύπτεται, κάνουν λόγο για «σκευωρία».

Η μήνυση του Κωνσταντίνου Φρουζή

Εν τω μεταξύ χθες με ανάρτησή στο twitter ο πρωην ισχυρός άνδρας της Novartis Κωνσταντίνος Φρουζής είπε ο τι θα προχωρήσει και σε νέες μηνύσεις κατά σε όσους τον συκοφαντούν. ´Ηδη όπως έγραψε η πρώτη μήνυση έχει κατατεθεί. Διαβάστε την ανάρτησή του στο twitter:

«Ολα έχουν ένα όριο. Η συκοφάντηση και η χυδαιότητα από γνωστά και «άγνωστα» φαιδρά υποκείμενα της εποχής μας, θα έχουν απάντηση. Το άγχος τους είναι προφανές, η αγωνία τους έκδηλη. Η πρώτη μήνυση κατατέθηκε, κι έπονται και άλλες».

Ανάρτηση στο Twitter του Κωνσταντίνου Φρουζή