Αλαζονεία Καμίνη: Δεν πιστεύω ότι κρίνονται όλα από την παραμονή ή την αποχώρηση Βενιζέλου

Αλαζονεία Καμίνη: Δεν πιστεύω ότι κρίνονται όλα από την παραμονή ή την αποχώρηση Βενιζέλου
Ενημερώθηκε: 02/06/19 - 19:19

Με έπαρση και αλαζονεία εμφανίστηκε στην πρώτη του συνέντευξη ο Γιωργος Καμίνης. Μιλώντας στο ΣΚΑΪ η «πέτρα του σκανδάλου» για την κρίση στο Κίνημα Αλλαγής δήλωσε ότι ««δεν πιστεύω ότι κρίνονται όλα από την παραμονή ή την αποχώρηση Βενιζέλου, με όλο το σεβασμό, το πολιτικό σκηνικό είναι πολύ σύνθετο».

Μάλιστα, είπε πως είναι στο χέρι των στελεχών του ΚΙΝΑΛ να εκμηδενίσουν τις απώλειες από την αποχώρηση του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Επίσης διέψευσε τα σενάρια παραίτησής του: «Δεν παραιτούμαι από θέσεις ευθύνης, τόσο σημαντικές, μου ανετέθη αυτή η θέση και θα το πάω μέχρι το τέλος, έτσι έχω μάθει να κάνω στην ζωή μου, όπως είχα κάνει ως υποψήφιος δήμαρχος, ως ευρωβουλευτής, ως υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αποχωρεί λόγω Βενιζέλου ο Δημήτρης Λιντζέρης

 

Επίθεση στη ΝΔ

 

Στην συνέντευξή του, ο Γιώργος Καμίνης έκανε επίθεση κατά της ΝΔ. «Εμείς δεν πρόκειται να γίνουμε συμπλήρωμα της ΝΔ, έχουμε τον χώρο μας και πάμε να κυριαρχήσουμε στον χώρο μας» και συμπλήρωσε ότι ως δήμαρχος συγκρούστηκε «και με την Δεξιά που διαδέχθηκα στον δήμο». 

Για τον ΣΥΡΙΖΑ

 

Για τα σενάρια, ότι τοποθέτηση του στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας, σηματοδοτεί στροφή προς τον ΣΥΡΙΖΑ, είπε:

«Πού θεμελιώνουν ότι με Καμίνη το ΚΙΝΑΛ πάει στον ΣΥΡΙΖΑ», αναρωτήθηκε, τονίζοντας πως ο ίδιος ως δήμαρχος συγκρούστηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Φουλ επίθεση από Φώφη σε Βενιζέλο

 

«Εχουμε αυτόνομη πορεία και δεν θα γίνουμε συμπλήρωμα κανενός», επισήμανε και προέβλεψε πως το ΚΙΝΑΛ στις εθνικές εκλογές θα έχει «μια πολύ καλή παρουσία, πιστεύω ότι θα πάμε πιο πάνω από το ποσοστό των ευρωεκλογών». 

Τέλος χαρακτήρισε έκπληξη την τοποθέτησή του από την Φώφη Γεννηματά ως επικεφαλή του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ, υποστηρίζοντας πως δεν είχε συζητήσει το ενδεχόμενο αυτό προηγουμένως μαζί της.