«Εφαρμογή της Δημοκρατίας με το άγριο» και όσοι δεν συνεργαστούν με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι «πιασμένοι» - Έντονες αντιδράσεις για τις δηλώσεις Σπίρτζη και Πολάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Έντονη αντίδραση από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και ΚΚΕ προκάλεσαν οι ομιλίες των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Σπίρτζη και Παύλου Πολάκη σε κομματική εκδήλωση

Ενημερώθηκε: 04/02/23 - 20:10

Έντονη αντίδραση από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και ΚΚΕ προκάλεσαν οι ομιλίες των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Σπίρτζη και Παύλου Πολάκη σε κομματική εκδήλωση.

Ο κ. Σπίρτζης είπε ότι «θα επαναφέρουμε τη Δημοκρατία, είτε με το καλό είτε με το άγριο», ενώ ο κ. Πολάκης προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα από την εκπρόσωπο του κόμματος κα Τσαπανίδου ανέφερε ότι αν το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και το ΚΚΕ δεν ανταποκριθούν στην πρόταση Τσίπρα για μετεκλογική συνεργασία αυτό θα συμβεί γιατί «είτε είναι “πιασμένοι” όπως το ΠΑΣΟΚ, είτε είναι “κολλημένοι” όπως το ΚΚΕ»!

Η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Ο κ. Σπίρτζης μιλώντας σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ και αναλύοντας τις θέσεις του αρχηγού του, ανάμεσα σε πολλά άλλα, είπε στους συγκεντρωμένους: «Θα επαναφέρουμε τη Δημοκρατία, είτε με το καλό είτε με το άγριο». Το τι εννοεί με το άγριο και το πώς το άγριο συμβαδίζει με τη Δημοκρατία, δεν χρειάζονται εξηγήσεις. Το ξέρουμε από την «πρώτη φορά». 
Στην ίδια εκδήλωση και στο ίδιο μήκος κύματος, ο κ. Πολάκης προχώρησε ένα βήμα από όσα είχε πει η κα Τσαπανίδου λέγοντας ότι αν δεν υπάρξει ανταπόκριση στην πρόταση διακυβέρνησης του Αλ.Τσίπρα, αυτό θα συμβεί γιατί «είτε είναι “πιασμένοι” όπως το ΠΑΣΟΚ, είτε είναι “κολλημένοι” όπως το ΚΚΕ». Δηλαδή, αυτοί που απευθύνεται ο κ.Τσίπρας είναι «πιασμένοι» και κολλημένοι!
Με «το άγριο», πιασμένους και κολλημένους, πολλή δημοκρατία «μυρίζει»…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ