Καμμένος υπερ ΝΔ σε πρόταση μομφής

Ποιος θα το πίστευε ότι ο Πάνος Καμμένος θα έφτανε στο σημείο να έλεγε ναι σε ενδεχόμενη πρόταση μομφής της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες
Ενημερώθηκε: 22/01/19 - 18:15

Ποιος θα το πίστευε ότι ο Πάνος Καμμένος θα έφτανε στο σημείο να έλεγε «ναι» σε ενδεχόμενη πρόταση μομφής της Νέας Δημοκρατίας

Σε συνομιλία τους με κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο πρώην κυβερνητικός εταίρος δήλωσε ότι σε περίπτωση που η ΝΔ καταθέσει πρόταση μομφής, θα ψηφίσει και φυσικά συνεχίζει τον πόλεμο στην Έλενα Κουντουρά για την απόφασή της να παραμείνει στην κυβέρνηση ζητώντας  τα έγγραφα για τις δαπάνες που έχει κάνει το υπουργείο Τουρισμού, για την προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό.

Νωρίτερα ο Πάνος Καμμένος επέλεξε να του τοποθετηθεί με ένα σκίτσο όπου απεικονίζεται ο Πρωθυπουργός να κρατά μια ταμπέλα που γράφει ενοικιάζονται δωμάτια δείχνοντας το Μαξίμου και την κυρία Κουντουρά ως ενδιαφερόμενη.

Η υπουργός Τουρισμού εμφανίζεται ως τουρίστρια, με σορτσάκι, σακίδιο και sleeping bag στην πλάτη. Και από κάτω, μια φράση: «Και νέα αύξηση του τουρισμού τον Ιανουάριο».

Ο κ. Καμμένος, έχει περιέλθει σε ευθεία σύγκρουση με το Μαξίμου, καθώς από την χθεσινή επιτροπή στην Βουλή για την επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, κατηγορεί τον κ. Τσίπρα για ανέντιμη στάση, στάση αποστασίας, επαναλαμβάνοντας πως «δεν σεβάστηκε τα τέσσερα χρόνια έντιμης συνεργασίας» και ζητώντας του να αποσύρει τα στελέχη των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση.

Μάλιστα ο κ. Καμμένος θεωρεί «αιτία πολέμου» τη διατήρηση των πρώην στελεχών του στην κυβέρνηση. «Είναι casus belli εάν ο πρωθυπουργός δεν απομακρύνει άμεσα τα στελέχη που προέρχονται από τους ΑΝΕΛ, όπως τον κ. Κουίκ και την κ. Χρυσοβελώνη, που κατέχουν υπουργικές θέσεις, έστω και αν δεν έχουν ανταλλάξει τις θέσεις τους», τόνισε ο κ. Καμμένος, προσθέτοντας με νόημα: «Η παραμονή στελεχών των ΑΝΕΛ σε οποιαδήποτε κυβερνητική θέση είναι πράξη εχθρική προς εμάς».