«Κλείδωσε» η υποψηφιότητα του Φρέντυ Μπελέρη με τη Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές

 
«Κλείδωσε» η υποψηφιότητα του Φρέντυ Μπελέρη με τη Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές

Ενημερώθηκε: 15/04/24 - 14:58

Κλείδωσε, όπως φαίνεται, η υποψηφιότητα του Φρέντυ Μπελέρη για ευρωβουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία.

Ύστερα από πολλές σκέψεις και εισηγήσεις ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, φέρεται να έχει αποφασίσει να είναι τελικά το όνομα του Φρέντυ Μπελέρη στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ που θα ανακοινωθεί σήμερα το απόγευμα.

Σημειώνεται ότι σήμερα θα ανακοινωθούν, μαζί με τους 32 που έχουν ανακοινωθεί ήδη, άλλα 10 ονόματα που θα κλείσουν τη γαλάζια ευρωλίστα.

Ερωτηθείς για το αν θα υπάρχει κάποιος υποψήφιος έκπληξη στο ευρωψηφοδέλτιο που θα ανακοινωθεί το απόγευμα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών είπε: «Να περιμένετε κάποιες ώρες. Στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ θα αντικατοπτρίζεται μέσα από 42 άξιες γυναίκες και άνδρες μια πτυχή της προσπάθειας που κάνει η κυβέρνηση, για να κάνει την Ελλάδα πιο ισχυρή κυρίως στα ζητήματα καθημερινότητας των πολιτών. Ανθρώπους με ένσημα και από διαφορετικές ηλικίες. Είναι απόφαση του προέδρου της ΝΔ και καλό είναι να κάνετε υπομονή. Έχουμε αποδείξει ότι το βασικό κριτήριο είναι να έχει να πει κάτι στον κόσμο από τη ζωή του ή τη ζωή της. Το μεγάλο δίλημμα είναι αν θέλουμε μια πιο ισχυρή εκπροσώπηση της ΝΔ για να παίρνει δύναμη η χώρα μας. Όλες οι χρηματοδοτήσεις για να αντιμετωπίσουν οι πολίτες δύσκολες καταστάσεις έγιναν μετά από επαφές του πρωθυπουργού στο εξωτερικό.

Υπάρχουν και αυτοί που προσπαθούν να μπλοκάρουν τη χρηματοδότηση της χώρας και δεν ψηφίζουν τομές όπως οι προληπτικές εξετάσεις κατά του καρκίνου ή τα φωτοβολταϊκά στο χωράφι».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ