Με αιχμές οι πρώτες δηλώσεις Κασσελάκη - Γεροβασίλη μετά το Συνέδριο

 
kasselakis_gerovasili

Ενημερώθηκε: 25/02/24 - 15:13

Θα συμβάλει στην μάχη των ευρωεκλογών η Όλγα Γεροβασίλη ενώ έριξε το, «καρφί» κατά Κασσελάκη περί διχασμού και πόλωσης, ενώ σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «κάποιοι έχουν σχέδιο το κακό εκλογικό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές».

Την απόφαση του συνεδρίου θα σεβαστεί η Όλγα Γεροβασίλη, όπως ανακοίνωσε μέσω των social media, με την γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ να υπογραμμίζει «τώρα θα συμβάλω και θα συμβάλουνε όλοι, με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό μπροστά στην επερχόμενη εκλογική μάχη».

Πέταξε, ωστόσο, αιχμή προς τον Στέφανο Κασσελάκη λέγοντας «δε θα σταματήσω να επιμένω όμως στην άποψη ότι η κρίσιμη πολιτική προϋπόθεση για επιτυχημένη πορεία είναι ο Πρόεδρος να σταματήσει να λειτουργεί διχαστικά και πολωτικά. Άλλωστε αυτό του είπε και το συνέδριο στην πρόκληση του "βρείτε μου αντίπαλο"».

Συνομιλώντας, πάντως, με δημοσιογράφους η Όλγα Γεροβασίλη δεν άφησε ασχολίαστα τα όσα συνέβησαν σήμερα στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνοντας ότι δεν μπήκαν σε ψηφοφορία η δική της πρόταση και του Στέφανου Κασσελάκη, παρά μόνο εκείνη των Σωκράτη Φάμελλου, Νίκου Παππά και Γιώργου Τσίπρα.

«Γιατί πρώτη αυτή; Διότι δεν έπρεπε να φανεί ότι καταψηφίζεται η πρόταση του προέδρου» σχολίασε για να προσθέσει «λευκή επιταγή δεν υπάρχει για κανέναν. Ο καθένας την ευθύνη του γι' αυτές τις ευρωεκλογές».

Στ. Κασσελάκης: Επανίδρυση, νέα όργανα, αξιοπιστία, αξιοκρατία, ανάσα δημοκρατίας τώρα

Επανίδρυση, νέα όργανα, αξιοπιστία, αξιοκρατία, ανάσα δημοκρατίας τώρα είναι η απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη σε όσους «έχουν σχέδιο το κακό εκλογικό αποτέλεσμα» του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις ευρωεκλογές.

«Λύτρωση τώρα. Αντεπίθεση τώρα, απέναντι σε ό,τι σε καίει, σ’ ό,τι σου τρώει την ψυχή» τονίζει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην πρώτη ανάρτησή του μετά την απόφαση του 4ου Συνεδρίου του κόμματος ότι δεν χρειάζονται νέες εκλογές για πρόεδρο, με την οποία οι σύνεδροι επαναβεβαίωσαν ουσιαστικά την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του.

Με τη φράση αυτή ο Στέφανος Κασσελάκης είχε κλείσει νωρίτερα την ομιλία του, με την οποία είχε ζητήσει καθαρές λύσεις και ορίζοντα μέχρι τις εθνικές εκλογές «για να έχει ο ΣΥΡΙΖΑ χρόνο, για να έχει ο λαός μας χρόνο για να αρχίσει να μετρά αντίστροφα ο χρόνος για το τζάκι του Κυριάκου Μητσοτάκη και όχι εμάς».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη 

Κάποιοι έχουν σχέδιο το κακό εκλογικό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές.

Κάποιοι θέλουν να μου χρεώσουν την αποτυχία και να πάμε σε ένα νέο ρινγκ.

Τι κάνουμε όλοι εμείς απέναντι σε αυτούς τους λίγους;
Επανίδρυση.
Νέα Όργανα.
Αξιοπιστία.
Αξιοκρατία.
Ανάσα δημοκρατίας τώρα.
Λύτρωση τώρα.
Αντεπίθεση τώρα, απέναντι σε ό,τι σε καίει, σ’ ό,τι σου τρώει την ψυχή.


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ