Μητσοτάκης: Το Ελληνικό συμβολίζει την απόλυτη αναπτυξιακή αποτυχία της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ (ΦΩΤΟ)

Μητσοτάκης: Το Ελληνικό συμβολίζει την απόλυτη αναπτυξιακή αποτυχία της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ (ΦΩΤΟ)
Ενημερώθηκε: 19/03/19 - 16:25

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφτηκε το πρωί της Τρίτης (19/3), τον χώρο του παλιού αεροδρομίου στο Ελληνικό.

Τον κ.Μητσοτάκη συνόδευε ο Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης κ. Γιάννης Κωνσταντάτος, ο οποίος τον ενημέρωσε για την πορεία του έργου, με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μην κρύβει την απογοήτευση του κάνοντας λόγο για «ακόμη μια εικόνα απελπιστικής εγκατάλειψης».

«Ο χώρος του παλιού αεροδρομίου του Ελληνικού συμβολίζει την απόλυτη αναπτυξιακή αποτυχία της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Σε αυτόν τον χώρο θα έπρεπε σήμερα να δουλεύουν δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας και το παλιό αεροδρόμιο να γίνει ένα εμβληματικό αναπτυξιακό έργο το οποίο θα συμβολίζει τη νέα Ελλάδα που έρχεται. Αντ’ αυτού αντικρίζουμε και σήμερα ακόμη μια εικόνα απελπιστικής εγκατάλειψης», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

1 

Και προσέθεσε:

«Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ουδέποτε πίστεψε στο Ελληνικό ως ένα κορυφαίο αναπτυξιακό έργο. Εξ ου και εξακολουθεί και σήμερα να θέτει προσκόμματα στην υλοποίηση αυτής της επένδυσης. Η δρομολόγηση των επενδύσεων στο Ελληνικό αποτελεί απόλυτη αναπτυξιακή προτεραιότητα της επόμενης κυβέρνησης και θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί ώστε το συντομότερο δυνατόν το Ελληνικό να γίνει το σύμβολο της νέας Ελλάδος. Μια επένδυση η οποία θα δημιουργήσει δεκάδες χιλιάδες θέσεις απασχόλησης, θα αλλάξει την όψη της Αθήνας και θα συμβολίζει μια νέα Ελλάδα με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση», σχολίασε ο κ. Μητσοτάκης.

2