Παραιτήσεις στελεχών του ΚΙΝΑΛ μετά την έξοδο Βενιζέλου από το κόμμα 

 
Παραιτήσεις στελεχών του ΚΙΝΑΛ μετά την έξοδο Βενιζέλου από το κόμμα 

Ενημερώθηκε: 02/06/19 - 00:38

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής μετά την αιφνιδιαστική -και κατά πολλούς ακατανόητη- απόφαση της Φώφης Γεννηματά να να μην τον θέσει επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας τον Ευάγγελο Βενιζέλο, αλλά τον Γιώργο Καμίνη.

Φώφης Γεννηματά

Στελέχη της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, που αντιδρούν στην απόφαση της , ζητούν την άμεση σύγκληση του οργάνου, προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάσταση που διαμορφώνεται και να ληφθούν, αν χρειαστεί, οι ανάλογες αποφάσεις.

Ρήξη στο ΚΙΝΑΛ: Η Φώφη τοποθέτησε Καμίνη επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας - Οργισμένη αποχώρηση Βενιζέλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Στο μεταξύ, πέντε στελέχη, ο Γιώργος Ντόλιος, η Σοφία Θεολογίτου (Κυκλάδες), ο Μάνος Επιτροπάκης και ακόμα δύο υποψήφιοι του ΚΙΝΑΛ στην Κορινθία δήλωσαν ότι δεν θα είναι υποψήφιοι, διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση της Φώφης Γεννηματά που οδηγεί στην έξοδο του Ευάγγελου Βενιζέλου από το κόμμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρήξη στο ΚΙΝΑΛ: Τι απαντούν στον Ευάγγελο Βενιζέλο μετά την αποχώρηση του

Η σκληρή ανάρτηση του Μάνου Επιτροπάκη

«Μετά την αισχρή απόφαση της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ να μην τοποθετήσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο επικεφαλής του Επικρατείας, είναι αυτονόητο πως όχι μόνο ΑΠΟΣΥΡΩ ΑΜΕΣΑ την υποψηφιότητά μου, αλλά θα δώσω και αγώνα για την επιστροφή της χώρας στην κανονικότητα με κάθε μέσο. Πράσινη Δούρου, πράσινα ΚΚΕ και δεκανίκια του Τσίπρα εγώ δεν στηρίζω!», ήταν η ανάρτηση που έκανε στα social media ο Μάνος Επιτροπάκης.

Λίγο αργότερα έκανε και μία δεύτερη ανάρτηση, ακόμα πιο σκληρή: «Η Φώφη Γεννηματά έγινε σήμερα η πράσινη Δούρου. Και στην κάθε Δούρου, ξέρετε τι κάνουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ