Πού θα ψηφίσουν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι πολιτικοί αρχηγοί

Πού θα ψηφίσουν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι πολιτικοί αρχηγοί
Ενημερώθηκε: 06/07/19 - 16:40

Από νωρίς το πρωί θα αρχίσουν να προσέρχονται στις κάλπες την Κυριακή, για να ασκήσουν το εκλογικό δικαίωμά τους στις εθνικές εκλογές, οι πολιτικοί αρχηγοί.

Τα εκλογικά τμήματα έχουν αλλάξει σε σύγκριση με τις ευρωεκλογές, όπως ισχύει για τους υπόλοιπους πολίτες, οι οποίοι μπορούν να ενημερωθούν μέσω της ειδικής πλατφόρμας του υπουργείου Εσωτερικών πού ψηφίζουν για τις εθνικές εκλογές. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, θα προσέλθει στις 10 το πρωί για να ψηφίσει, στο 3ο-4ο δημοτικό σχολείο Νέου Ψυχικού. Λίγο αργότερα θα ψηφίσει ο Αλέξης Τσίπρας στο 27ο-30ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών, στην Κυψέλη, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ασκήσει το εκλογικό δικαίωμά του στις 10:30, στο 1ο Γενικό Λύκειο Περιστερίου.

Σε Θεσσαλονίκη και Πύλο Καραμανλής και Σαμαράς

Η Φώφη Γεννηματά θα ψηφίσει για τις εθνικές εκλογές στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου, ενώ ο Δημήτρης Κουτσούμπας στο 3ο Δημοτικό σχολείο Χαϊδαρίου και ο Βασίλης Λεβέντης στο 55ο Δημοτικό στην οδό Λιοσίων.

Σε ό,τι αφορά τους πρώην πρωθυπουργούς Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά, ο πρώτος θα ψηφίσει στο 1ο Δημοτικό Αγίου Ελευθερίου Θεσσαλονίκης και ο δεύτερος στο 2ο Δημοτικό Πύλου. Τέλος, ο Γιάνης Βαρουφάκης θα ψηφίσει για τις εθνικές εκλογές στο 2ο Δημοτικό Π. Φαλήρου και ο Κυριάκος Βελόπουλος στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.
 

i