Το σημερινό πρόγραμμα του Μπαράκ Ομπάμα

 
Το σημερινό πρόγραμμα του Μπαράκ Ομπάμα

Ενημερώθηκε: 16/11/16 - 09:01

Το σημερινό πρόγραμμα του Μπαράκ Ομπάμα, τελευταία ημέρα της επίσκεψής του στην Ελλάδα, περιλαμβάνει ξενάγηση στην Ακρόπολη και ομιλία στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Η ξενάγηση του Μπαράκ Όμπυα στην Ακρόπολη θα γίνει στις 11.10 πμ.

Στη 1.50 μ.μ. θα δώσει ομιλία στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στη Λεωφόρο Συγγρού και αμέσως μετά θα αναχωρήσει για το Βερολίνο.

1.000 προσκεκλημένοι είναι αυτοί που έχουν πάρει την πολύτιμη πρόσκληση για να παρακολουθήσουν την ομιλία του Μπαράκ Ομπάμα. Μια ομιλία που θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς είναι η τελευταία που δινει στο εξωτερικό ως πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Σε αύτη θα έχει ειδική αναφορά στην ανάγκη ενίσχυσης της δημοκρατίας απέναντι στα φαινόμενα λαϊκισμού που τροφοδοτούν οι συνέπειες της παγκοσμιοποίησης.

Η πρόσκληση αναφέρει ρητά ότι οι καλεσμένοι θα πρέπει να βρίσκονται στο Ίδρυμα Σταυρός Νιάρχος από τις 11 και μισή το πρωί ως και τις 12 και μισή.

Μαζί τους θα πρέπει να έχουν τη διαπίστευση, φυσικά την πρόκληση, την ταυτότητα ή διαβατήριο.

Η πρόσβαση στο Ίδρυμα θα γίνεται μόνο με ταξί ενώ θα υπάρχουν ελάχιστες θέσεις στάθμευσης μόνο για ορισμένους επισήμους. Η Λεωφόρος Συγγρού θα κλείσει και θα πραγματοποιηθούν τρεις έλεγχοι, κατά τα πρότυπα που γίνονται οι έλεγχοι στα αεροδρόμια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επίσκεψη Ομπάμα στην Αθήνα: Σε ποιες περιοχές και μέχρι πότε ισχύουν οι απαγορεύσεις σήμερα

ΚΑΙΡΟΣ 16/11/2016: Τοπικές βροχές και κρύο

Πρόκληση Τούρκων με τον Ομπάμα στην Αθήνα! Υπέρπτηση μέσα στη νύχτα στην Παναγιά!

Δίκη Πολύζου: Ισόβια στην μητέρα και τον πατριό για την δολοφονία του 23χρονου Κωστή