Τι δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά τη νίκη του Γιάννη Μώραλη στο Δήμο Πειραιά

Τι δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά τη νίκη του Γιάννη Μώραλη στο Δήμο Πειραιά
Ενημερώθηκε: 02/06/19 - 23:11

Εκλογές 2019: «Δεν υπάρχουν λίγοι και πολλοί. Υπάρχει ο Πειραιάς  – Νικητής για όλους. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τον ωραίο αγώνα που δώσαμε. Για την πολύ μεγάλη αγάπη που εισπράξαμε σε όλους τους δρόμους του Πειραιά. Να είστε βέβαιοι πως θα είμαι δίπλα σας, ότι τα επόμενα χρόνια θα περπατάμε όλοι μαζί σε έναν διαφορετικό Πειραιά, όπως αρμόζει σε όλα τα παιδιά του Πειραιά», δήλωσε εμφανώς ικανοποιημένος και καταχειροκροτούμενος απο τους συγκεντρωμένους ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά την οριστικοποίηση της νίκης του Συνδυασμού «Πειραιάς – Νικητής».

Με καταμετρημένο σχεδόν το σύνολο των ψήφων (ενσωμάτωση 98,34%) ο συνδυασμός του Γιάννη Μώραλη λαμβάνει ποσοστό 57,83%, ενώ ο συνυποψήφιός του Νίκος Βλαχάκος, ο οποίος είχε την επίσημη στήριξη της ΝΔ, λαμβάνει το 42,17% των ψήφων.

Δείτε τις δηλώσεις του:

 

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού ανέφερε μεταξύ άλλων πως «έχουν περάσει 5 χρόνια και η δημοτική  αρχή έχει μάθει περισσότερα» ενώ πρόσθεσε πως σε αυτόν τον Πειραιά δεν υπάρχουν ηττημένοι , υπάρχουν – όπως είπε – όλοι οι Πειραιώτες που τους θέλουμε στο πλευρό μας.

 

Γ. Μώραλης: Χωρίς αποκλεισμούς όλοι μαζί για τον Πειραιά

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος και ενωτικός εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» και εκ νέου δήμαρχος του Πειραιά Γιάννης Μώραλης.

«Ο Πειραιάς νίκησε. Ο Πειραιάς Νικητής μπορεί να κέρδισε μια ακόμη αναμέτρηση, αλλά κερδισμένη είναι η πόλη του Πειραιά. Ο Πειραιάς είναι νικητής σήμερα, για να συνεχίσει ο Πειραιάς το δρόμο της αισιοδοξίας, της εξωστρέφειας, της ανάπτυξης, της προόδου, της αλληλεγγύης. Αυτοί είναι οι στόχοι μας, έτσι πορευτήκαμε 4,5 χρόνια, έτσι θα πορευτούμε τα επόμενα τέσσερα. Εσείς είστε οι νικητές. Εσείς είστε που πήρατε την τελική απόφαση. Κάνετε τον Πειραιά να διατηρεί την αισιοδοξία του», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο κ. Μώραλης.

Πηγή: onetv.gr