Γάζωσαν άτομο που εμπλέκεται στο σκάνδαλο με τα τηλεοπτικά δικαιώματα της FIFA

Διπλή εκτέλεση υπόπτων για συμμετοχή στο μέγα σκάνδαλο της FIFA με τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Μουντιάλ
Ενημερώθηκε: 20/11/17 - 21:21

Δύο  εκτελέσεις υπόπτων για συμμετοχή στο μέγα σκάνδαλο της FIFA με τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Μουντιάλ.

Κάποιοι φαίνεται πως αρχίζουν να κλείνουν στόματα δολοφονώντας, προκειμένου να μην μιλήσουν για το μεγάλο ξέπλυμα μαύρου χρήματος με τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Μουντιάλ μέχρι το 2030.Ένα σκάνδαλο στο οποίο φαίνεται πως ανακατεύονται και Έλληνες ποδοσφαιρικοί παράγοντες καθώς, σε έρευνα που πραγματοποίησε το ΣΔΟΕ ανακαλύφθηκαν ύποπτα εμβάσματα από εταιρείες που ανήκουν σε δύο Έλληνες που φέρονται να είναι πρόεδροι είναι ομάδων της Super League.

 

Όμως , φαίνεται ότι οι αποκαλύψεις  που είναι παγκόσμιες, έχουν ήδη αρχίσει να απασχολούν τα ξένα κράτη και γι αυτό, όπως γράψαμε κάποιοι άρχισαν με την βία να κλείνουν στόματα.

Εδώ και λίγες ώρες συνταράσσεται το Μεξικό  από την δολοφονία του αντιπροέδρου του τηλεοπτικού σταθμού του Μεξικού, Televisa, Αδόλφο Λάγος, το όνομα του βρισκόταν ανάμεσα σε αυτά των υπόπτων για τον χρηματισμό αξιωματούχων της FIFA

Ο 69χρονος άνδρας έκανε βόλτα με το ποδήλατό του το βράδυ της Κυριακής και βρήκε τραγικό θάνατο από δυο αγνώστους που άδειασαν το όπλο επάνω του.

Να σημειωθεί ότι αυτός είναι ο δεύτερος θάνατος εμπλεκόμενου στο συγκεκριμένο σκάνδαλο, μετά από αυτόν του Χόρχε Ντελόν.

Έλληνες πρόεδροι ομάδων της Super League συνδέονται με το μέγα σκάνδαλο στη FIFA

 

Αμερικανοί αξιωματούχοι έχουν απαγγείλει κατηγορίες εδώ και δύο περίπου χρόνια εναντίον στελεχών της FIFA και με αυτόν τον τρόπο έφτασαν μέχρι τη χώρα μας. Η κατηγορίες είναι δωροδοκία, απιστία, απάτη και πλαστογραφία. Στην Ελλάδα την επιχείρηση συντόνισαν ο ειδικός ανακριτής διεθνών δικαστικών συνδρομών Παναγιώτης Καρακωνσταντής και ο εισαγγελέας Παρασκευάς Αδάμης. Για όλες τις κινήσεις ήταν ενήμερη η Eurojust (Ευρωπαϊκή Εισαγγελία) στη Χάγη.