Γιαννακόπουλος: Μετά την πρωτοχρονιά θα έχουμε ευχάριστες ανακοινώσεις για το γήπεδο στο Βοτανικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιαννακόπουλος: Μετά την πρωτοχρονιά θα έχουμε ευχάριστες ανακοινώσεις για το γήπεδο στο Βοτανικό
Ενημερώθηκε: 09/12/19 - 02:55

Ειδήσεις για το γήπεδο του Πανθηναϊκού στο Βοτανικό έδωσε απόψε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο ισχυρός άνδρας του Α.Ο και της ΚΑΕ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή ᾽Total Football'' του OPEN και ήταν αποκαλυπτικός όσον αφορά το πρότζεκτ του Βοτανικού, το PAO ALIVE και την επόμενη ημέρα της ΠΑΕ.

«Μετά την Πρωτοχρονιά θα έχουμε ευχάριστες ανακοινώσεις» ο κ. Γιαννακόπουλος. Αποκάλυψε πως με την νέα χρονιά έρχονται τα ευχάριστα για τον Βοτανικό. Ξεκαθάρισε δε, πως περιμένει την βοήθεια όλων των επιφανών φίλων του Παναθηναϊκού.

 

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, δήλωσε:

«Σίγουρα είναι στενάχωρο να βλέπουμε τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο και να μην μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Νομίζω πως το πρότζεκτ του PAO ALIVE είναι μονόδρομος. Μόνο με τον Βοτανικό θα αλλάξουν τα πράγματα. Σε ότι αφορά την διαδικασία για το γήπεδο δεν έχει αλλάξει κάτι από όσα μου έλεγαν προεκλογικά ο κύριος Μπακογιάννης, ο κύριος Πατούλης. Διαφοροποιήθηκαν κάπως τα όσα είχαμε συμφωνήσει με τον κύριο Μητσοτάκη και για αυτό τόσο καιρό είχαμε ησυχία. Με την βοήθεια της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και των τραπεζών, ξεπεράστηκε αυτό το θέμα και θα έχουμε σύντομα ευχάριστες ανακοινώσεις. Μετά την πρωτοχρονιά.

Από κει και πέρα, το πρότζεκτ έχει θωρακιστεί νομικά και σύντομα θα υπάρχουν ανακοινώσεις.

Από την συμμετοχή του κόσμου είμαι ικανοποιημένος. Αν σκεφτεί κανείς πως δεν υπήρχαν δεδομένες εξελίξεις και δεν υπήρχε συμμετοχή από τους επιφανείς Παναθηναϊκού. Η συμμετοχή του κόσμου μου δείχνει ότι θα πιάσουμε τον στόχο μας. Είναι θετική ένδειξη. Το επόμενο διάστημα θα κάνουμε εκδηλώσεις στην Αυστραλία, στην Αμερική και θα έχουμε ραντεβού με επιφανείς Παναθηναϊκούς. Δεν μπορώ να σκεφτώ πως κάποιος δεν θα βοηθήσει αυτή την προσπάθεια».

Για τον Γιάννη Αλαφούζο

Για τo αν μπορεί ο Αλαφουζος να είναι συμμέτοχος στο PAO Alive: «Έχει δείξει πως δεν έχει διάθεση να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό. Όταν όλες οι προϋποθέσεις θα έχουν καλυφθεί θα μπορέσουμε να καθήσουμε στο ίδιο τραπέζι για το καλό του Παναθηναϊκού για να προχωρήσουμε τις διαδικασίες για μεταβίβαση. Όταν όλοι οι εμπλεκόμενοι, εμείς, ο δήμος, η περιφέρεια και η κυβέρνηση, είναι θετικοί πιστεύω πως θα υπάρχει ευτυχής κατάληξη».

Για τον Ολυμπιακό

Για τον μπασκετικό Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός επέλεξε τον δικό τους δρόμο θεωρώντας ότι κάποια πράγματα δεν γίνονται σωστά. Αυτό είναι δική τους εκτίμηση, δικές τους αποφάσεις και δυστυχώς αυτό που ζήσαμε στο παιχνίδι της Euroleague δεν μπορούμε να το ζήσουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός όποτε έχανε αποδεχόταν την ήττα, έδινε συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Στον Ολυμπιακό δεν μπόρεσαν να αποδεχτούν ποτέ ότι υπάρχει και η ήττα στο πρόγραμμα. Και είναι αποδεκτό από όλους ότι ο Παναθηναϊκός ήταν διαχρονικά καλύτερος από τον Ολυμπιακό.

Για το αν θα ήθελε τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα: «Εμένα δεν με ενδιαφέρει ποιες θα είναι οι άλλες ομάδες που θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα. Εμένα με ενδιαφέρει ο Παναθηναϊκός να κερδίζει. Ο Ολυμπιακός έχασε το πρωτάθλημα, θα πρέπει να ξαναανέβει στην Α1 και να είναι στο πρωτάθλημα. Δεν μου καίγεται καρφί ποιες θα είναι οι υπόλοιπες ομάδες. Εμένα με ενδιαφέρει το σπίτι μου που είναι ο Παναθηναϊκός».

«Ειλημμένη απόφαση η αποχώρηση αν δεν...»

Για τον μεγάλο στόχο του Παναθηναϊκού: «Ημασταν άτυχοι προηγούμενες χρονιές. Φέτος έχει γίνει μια μεγαλύτερη επένδυση σε σχέση με άλλες χρονιές και ευελπιστούμε ότι μπορούμε να φτάσουμε στον στόχο που είναι το Final 4 ενδεχομένως να σηκώσουμε και την Euroleague».

Για ενδεχόμενη μεταγραφική ενίσχυση: «Είναι μια χρονιά που είναι ιδιαίτερη από πολλές απόψεις. Εχουμε έναν προπονητή σαν τον Ρικ Πιτίνο, είναι μια χρονιά που έχουμε κάνει μια μεγαλύτερη επένδυση, ενδεχομένως να είναι και η τελευταία ενασχόλησή μου με τον Παναθηναϊκό εφόσον όλα τα υπόλοιπα δεν προχωρήσουν και ναι εφόσον ζητήσει ο προπονητής να υπάρξει μια ακόμη επένδυση θα την κάνουμε. Το έχω πει επανειλημμένα (σ.σ. ότι θα αποχωρήσει), είναι ειλημμένη απόφαση. Πιστεύω όμως ότι και το PAO Alive και ο Βοτανικός θα προχωρήσουν. Είμαι πολύ αισιόδοξος».