Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με Κορμπεράν - Τα δεδομένα για τον Ισπανό τεχνικό

 
Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με Κορμπεράν - Τα δεδομένα για τον Ισπανό τεχνικό

Ενημερώθηκε: 15/09/22 - 23:26

Η βαριά ήττα από τη Φράιμπουργκ (0-3) και, κυρίως, η συνεχιζόμενη κακή εικόνα του Ολυμπιακού είναι λογικό να προκαλεί προβληματισμό στις τάξεις τόσο του συλλόγου όσο και των οπαδών.

Σε καμία περίπτωση, ωστόσο, δεν τίθεται θέμα Κάρλος Κορμπεράν! Στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει η σκέψη για απομάκρυνση του Ισπανού προπονητή, η διοίκηση τον στηρίζει, θεωρώντας, δε, ότι στη διάρκεια της διακοπής υπάρχει χρόνος, προκειμένου να δουλευτεί η ομάδα και να παρουσιαστεί καλύτερη, και με τις νέες μεταγραφές μέσα.

Η εικόνα, που έχουν στον Ολυμπιακό είναι ότι, πράγματι, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, αλλά από την άλλη πρέπει να αναγνωριστεί ότι η ομάδα τώρα χτίζεται και μάλιστα κάτω από συνθήκες ιδιαίτερες, με πολλές μεταγραφές μαζεμένες, με πολλούς τραυματίες.

Θεωρούν, παράλληλα, στον σύλλογο, όπως προαναφέραμε, ότι με τη διακοπή του πρωταθλήματος θα μπορέσει η ομάδα, έστω με τις απουσίες των διεθνών, να δουλέψει λίγο καλύτερα, να προσαρμοστούν κάποιοι παίκτες περισσότερο και να εμφανιστεί σιγά σιγά ο Ολυμπιακός καλύτερος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ