Πανιώνιος: Προς παραμονή ο Σπιριντόνοβιτς!

Πανιώνιος: Προς παραμονή ο Σπιριντόνοβιτς!
Ενημερώθηκε: 06/12/18 - 16:17

Ο Σρντάν Σπιριντόνοβιτς δεν έδειχνε να περνά και τις καλύτερες ημέρες στην Ελλάδα με τον ίδιο να δείχνει τάσεις φυγής από τον Πανιώνιο. Η απώλεια συγγενικού του προσώπου στις αρχές Νοεμβρίου τον ανάγκασε να μεταβεί στην πατρίδα του για να βρεθεί κοντά στους δικούς του ανθρώπους.

Ο ίδιος παρέτεινε την άδεια που είχε από τον Πανιώνιο για κάποιες παραπάνω ημέρες με αποτέλεσμα να καθυστερήσει να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Η επιστροφή του συνδυάζεται με ένα τραυματισμό (διάστρεμμα) με αποτέλεσμα να χάσει όλα τα παιχνίδια του Νοεμβρίου, αλλά και αυτό με την ΑΕΛ την προηγούμενη αγωνιστική.

Ορισμένα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για σκόπιμη απουσία αλλά και προσφυγή του ποδοσφαιριστή κατά του Πανιωνίου, κάτι που δεν έχει καμία βάση αλήθειας, αφού ο ποδοσφαιριστής είναι πληρωμένος μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου.

Αντίθετα, στο μυαλό του φαίνεται πως έχει μπει η ιδέα να αποχωρήσει τόσο από τον Πανιώνιο για κάποια άλλη ομάδα, είτε αυτή είναι στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό.

Από την πλευρά του ο Πανιώνιος γνωρίζει καλά ότι μετά τον Μασούρα ο «Σπίρι», το συμβόλαιο του οποίου λήγει το 2020, είναι ο επόμενος ποδοσφαιριστής που βγαίνει στην βιτρίνα για πώληση και δεν θα έλεγε όχι σε μια πιθανή μεταγραφή του που θα έδινε νέα πνοή στα ταμεία της ομάδας, και δεν είναι μυστικό πως το καλοκαίρι στην ομάδα πίστευαν πως ο παίκτης θα έφερνε πρόταση και θα αποχωρούσε (υπήρχε ενδιαφέρον από την Παρτιζάν).

Τώρα, όμως ο ίδιος ο Σπιριντόνοβιτς φαίνεται πως εμφανίζει τάσεις φυγής και πριν από λίγες ημέρες ζήτησε επίσημα από τους ανθρώπους του Πανιωνίου να αποχωρήσει έναντι ενός συμβολικού ποσού χαρίζοντας παράλληλα και το υπόλοιπο του συμβολαίου του μέχρι το τέλος της σεζόν.

Όπως ήταν λογικό, η απάντηση του Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος των Νεοσμυρνιωτών, Νίκου Ζαμάνη, ήταν αρνητική αφού όπως είπαμε ο παίκτης αποτελεί περιοσιακό στοιχείο της ομάδας το οποίο έχει μεταπωλητική αξία και για να αποχωρήσει θα πρέπει η πρόταση να είναι στα θέλω της ομάδας. 

Μάλιστα, για να λυθεί η όποια παρεξήγηση οι δύο πλευρές είχαν επαφές προ ολίγων ημερών όπου συμφώνησαν ο Σπιριντόνοβιτς να συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του και να βοηθήσει την ομάδα αλλά και να βοηθηθεί μέσα από τις εμφανίσεις του ώστε τόσο ο Πανιώνιος να πετύχει τους στόχους του αλλά και ο ίδιος να προσελκύσει το ενδιαφέρον και άλλων συλλόγων.

Από κει και πέρα αν έρθει πρόταση στα γραφεία των «κυανέρυθρων» τότε ο σύλλογος θα μπει στην διαδικασία να συζητήσει την πιθανότητα μεταγραφής, ειδικά αν αυτή καλύπτει τα θέλω της τα οποία είναι γνωστά στην μεταγραφική πιάτσα.