ΠΑΟΚ: Αναμονή για Κοεντράο

ΠΑΟΚ: Αναμονή για Κοεντράο
Ενημερώθηκε: 21/07/19 - 14:40

Εξελίξεις στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ. Ο Φάμπιο Κοεντράο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον μάνατζέρ του και, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, υπήρξε πλήρης συμφωνία μεταξύ της πλευράς του παίκτη και του «Δικεφάλου του Βορρά».

Εφόσον δεν υπάρξει κάποια αρνητική εξέλιξη, ο 31χρονος Πορτογάλος αριστερός οπισθοφύλακας θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας, με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν τις 800.000 ευρώ και ξεχωριστά τα μπόνους επίτευξης στόχων.

Ο Κοεντράο παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από όσα συνάντησε στη συμπρωτεύουσα και σήμερα λήγει η προθεσμία που ζήτησε από τον ΠΑΟΚ για να δώσει την τελική του απάντηση.

Την ίδια στιγμή, οι ιθύνοντες της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ βρίσκονται σε επαφή με την Κάλιαρι για την αγορά του Φίλιπ Μπράνταριτς με τον οποίο φαίνεται πως έχουν συμφωνήσει στους όρους της ενδεχόμενης συνεργασίας τους.

Ο ιταλικός σύλλογος φαίνεται πως έχει ρίξει τις απαιτήσεις του από τα 6 στα 5 εκατ. ευρώ, ενώ οι Θεσσαλονικείς προσέφεραν μέχρι και 4 εκατ. ευρώ για την αγορά του Κροάτη αμυντικού μέσου. Ίσως κάπου στη… μέση τελικά βρεθεί η «χρυσή τομή» και να σημειωθούν σύντομα εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση.