ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για τη νέα Τούμπα!

 
ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για τη νέα Τούμπα!

Ενημερώθηκε: 07/10/17 - 13:28

Αποχαιρετά την Τούμπα ο ΠΑΟΚ, όχι οριστικά όμως, καθώς ο Ιβάν Σαββίδης έχει... τεράστια σχέδια για τον "Δικέφαλο του Βορρά". Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Θανάση Κατσαρή, συζήτησαν το θέμα της... νέας Τούμπας και τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθηθούν για το όνειρο χιλιάδων φίλων του ΠΑΟΚ!

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δυο περιπτώσεις που εξετάζονται από τον Σαββίδη και τους ανθρώπους του. Είτε το ολικό γκρέμισμα του γηπέδου και η ανακατασκευή του, είτε ανακατασκευή κερκίδα με κερκίδα, με τον Σαββίδη να καταλήγει στην πρώτη επιλογή, χωρίς η απόφασή του, να είναι δεδομένη.

Το κόστος του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ, υπολογίζεται σίγουρα στα 50 εκατ. ευρώ και ίσως ξεπεράσει και τα 70, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ να έχει δώσει εντολή για ένα υπερσύγχρονο και ασφαλές γήπεδο, χωρίς να σκέφτεται τα χρήματα που θα ξοδευτούν!

Το μίνιμουν για τη χωρητικότητα έχει οριστεί στις 33.000 θέσεις, ενώ μπορεί να φτάσει και τις 35.600 και θα είναι προδιαγραφών ημιτελικού Europa League!

Έτσι, με αυτά τα δεδομένα, ο ΠΑΟΚ θα μετακομίσει για τα επόμενα δυο χρόνια στο Καυτανζόγλειο, το οποίο θα υποστεί ριζικό "λίφτινγκ"!