Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου
Ενημερώθηκε: 09/01/17 - 00:01

ΚΡΙΟΣ

Είστε διατεθειμένοι να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να διεκδικήσετε με θετικό τρόπο ότι αξίζετε. Μπορείτε να κάνετε ότι καλύτερο σε ότι αφορά συμφωνίες και πρόγραμμα για μετακινήσεις, που θα σας αποφέρουν κέρδη.

ΤΑΥΡΟΣ

Επιτυχημένες συνεργασίες και επαφές στον επαγγελματικό σας τομέα. Η μέρα αυτή ενδείκνυται στο να φέρετε εις πέρας ότι δύσκολο διάβημα έχετε κατά νου. Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν αρκετά έντονα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η προσωπική σας ζωή θα σας φέρει μία αναστάτωση, βλέποντας ότι κάποια πράγματα αλλιώς τα είχατε σκεφτεί και αλλιώς εξελίσσονται κατά την διάρκεια της μέρας. Αποφύγετε τις συζητήσεις για οικονομικά θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ξαφνικά και απροσδόκητα γεγονότα, σας βγάζουν από την καθημερινή ροή που έχετε. Επανεξετάστε τις παλιές καταστάσεις που αφορούν την προσωπική σας ζωή και βρείτε λύσεις χωρίς να δημιουργείτε αναστατώσεις.

ΛΕΩΝ

Είστε περισσότερο αισιόδοξοι, αλλά να μην βλέπετε τα πράγματα με αφέλεια. Τα πολλά λόγια θα σας κάνουν να μπλέξετε περισσότερο τις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε και που θα σας καθορίσουν το επόμενο διάστημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι επιθυμίες που έχετε στον συναισθηματικό σας τομέα είναι πολύ ιδιαίτερες και πολύ πιθανόν να εκπληρωθούν απόλυτα. Στις προσωπικές σας σχέσεις υπάρχει κατανόηση και στοργή. Ένα οικονομικό θέμα λύνεται με ευκολία.

ΖΥΓΟΣ

Μην θεωρείτε ότι είναι δεδομένο, ότι έχετε καταφέρει μέχρι τώρα. Θα πρέπει να εργαστείτε ακόμα περισσότερο για να θεμελιώσετε καταστάσεις. Ξεκαθαρίστε κάποιο θέμα που σας προβληματίζει και ζητήστε βοήθεια αν χρειάζεται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας με τους άλλους και μην βγάζετε εύκολα συμπεράσματα σε ότι αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις. Σκεφτείτε πριν πάρετε αποφάσεις σε θέματα που αφορούν τις επαγγελματικές σας ενασχολήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα συναισθηματικό θέμα από σήμερα θα αρχίσει να σας απασχολεί έντονα. Μία αμφιβολία σε ότι αφορά τον σύντροφό σας, θα σας χαλάσει την διάθεση και πολύ πιθανόν να πείτε λόγια που δεν θα τα εννοείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ειλικρίνεια είναι το κλειδί για να έρθετε κοντά με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν, όμως προσέξτε μην πληγώσετε κάποιον άθελα σας. Θα χρειαστεί τις επόμενες μέρες να ξαναβάλετε σε νέες βάσεις ένα προσωπικό θέμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα έχετε μεγάλη αμεσότητα και δημιουργικότητα. Η ερωτική σας ζωή αποκτά και πάλι ενδιαφέρον, όταν για κάποιους λόγους υπήρχε ένα πάγωμα που δεν προήλθε απόλυτα και μόνο από σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Καλό είναι να δείτε ότι σας απασχολεί λίγο πιο σφαιρικά. Οι απαντήσεις που περιμένετε θα έρθουν λίγο αργότερα, όταν πλέον θα έχετε δει τα γεγονότα με περισσότερο λογική. Γενικά οι αλλαγές τώρα θα σας ταράξουν, μην τις αποζητάτε λοιπόν.