Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου
Ενημερώθηκε: 12/01/17 - 00:08

ΚΡΙΟΣ

Οικογενειακά θέματα δεν θα σας αφήσουν πλέον σε ηρεμία. Οι ανακατατάξεις που θα υπάρξουν, θα σας δείξουν πως θα πρέπει να κινηθείτε από εδώ και πέρα χωρίς να δίνετε πολλά ελαφρυντικά στους άλλους, αλλά και στις επιλογές σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος αυτή θα λειτουργήσει στον επικοινωνιακό σας τομέα, αναδεικνύοντας τις δυνατότητες αυτές. Θα πρέπει βέβαια να είστε προσεκτικοί σε ότι αφορά τα λόγια που εκτοξεύετε σε δικά σας αγαπημένα πρόσωπα, που μάλλον θα είναι άστοχα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα σας απασχολήσουν περισσότερο κάποια οικονομικά θέματα που έχουν μία παρελθοντική βάση. Μην βλέπετε τα πράγματα επιφανειακά και φροντίστε να έχετε καλή επικοινωνία με τον σύντροφο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας, είναι ένα άλμα μεταμόρφωσης την περίοδο αυτή. Μέσα από γεγονότα που πολλές φορές θα είναι αρκετά δυσνόητα, θα προχωρήσετε σε αποφάσεις χωρίς να μπορέσετε να τις καλοσκεφτείτε. Βέβαια όλα θα είναι αποτέλεσμα καταστάσεων που αφορούν το παρελθόν σας.

ΛΕΩΝ

Με ένα παράξενο τρόπο θα αναθεωρήσετε πράγματα που έχουν συμβεί στην ζωή σας. Θα έχετε μία εσωτερική πάλη που μπορεί να σας βγει σε καλό και να σας κάνει άτρωτους σε δυνατά γεγονότα ή πρόσωπα που κάποτε φοβόσασταν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτά για τα οποία έχετε προσπαθήσει πάρα πολύ, θα δείτε ότι βρίσκονται σε έναν πάρα πολύ καλό δρόμο υλοποίησης και εφαρμογής. Αν η προσωπική σας ζωή είναι ακόμη σε αναμονή, αυτό θα είναι προς όφελος σας.

ΖΥΓΟΣ

Η κοινωνική σας εικόνα είναι αυτό για το οποίο θα πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερο αυτή την περίοδο. Όλα θα εξαρτηθούν από το πόσο καλά έχετε πράξει κατά το παρελθόν σε πολύ σημαντικά θέματα, όπως η επαγγελματική σας καταξίωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επαγγελματικά και οικονομικά θέματα θα είναι εκείνα που θα σας απασχολήσουν περισσότερο. Μπορεί να ολοκληρώσετε μία συμφωνία που ήταν πολύ σημαντική για σας. Βέβαια μην ξεχνάτε ότι αυτή την περίοδο δεν ευνοούνται τα μεγάλα ανοίγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν το τελευταίο διάστημα είχατε συναισθηματικές αναστατώσεις που σας είχαν ταλαιπωρήσει αρκετά, μάλλον ήρθε η στιγμή να πάρετε τις αποφάσεις σας. Ότι σας πονά θέλει απομάκρυνση και δύναμη ψυχής για να το πετύχετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολύ σημαντική περίοδος αυτή για την προσωπική σας ζωή. Οι αποφάσεις τώρα θα σας καθορίσουν και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε ότι συμβεί με τα πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα πρέπει να εναρμονιστείτε με άτομα και καταστάσεις που πριν ήσασταν σε μάχη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα πρέπει να κατανοήσετε ότι η οικονομική σας σταθερότητα θέλει και την δική σας προσπάθεια ώστε να μην είστε πάντα ακάλυπτοι σε προβλήματα οικονομικά. Φροντίστε την ψυχολογία σας, κάνοντας πράγματα που σας ανεβάζουν εσωτερικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ένταση των ημερών είναι δεδομένη και σίγουρα δεν θα τελειώσει αναίμακτα κάτι που σας έχει δημιουργήσει πρόβλημα. Θα πρέπει να προσαρμόσετε την ζωή σας σε νέες καταστάσεις, είτε σας αρέσουν είτε όχι.