Ζώδια: Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 29/3/2020 έως 4/4/2020

 
Ζώδια: Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 29/3/2020 έως 4/4/2020

Ενημερώθηκε: 29/03/20 - 15:49

Zώδια: Ο Απρίλιος βοηθά να γεννηθεί η διαφορετικότητα, μας λέει η αστρολόγος Αλεξάνδρα Καρτά στις προβλέψεις της για την εβδομάδα από 29/3/2020 έως 4/4/2020. Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη για το κάθε ζώδιο:


ΚΡΙΟΣ

Ο Απρίλιος είναι ένας αρκετά πολύμορφος μήνας για σας, όπου και δεν θα σταματά να σας εκπλήσσει με τις εναλλαγές του. Η Πανσέληνος στις 8/4, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή, αν μέχρι τώρα είχατε απομακρυνθεί από τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Από τις 11/4, θα θελήσετε να επικοινωνήσετε και να θέσετε τις στρατηγικές σας, σε καθημερινά θέματα που μέχρι χθες σας κούραζαν λόγο κακής διαχείρισης του χρόνου σας. Η Νέα Σελήνη στις 23/4, στο ζώδιο του Ταύρου, πάνω στον πλανήτη του απρόοπτου, Ουρανό, αναμφίβολα ταρακουνά ότι είχατε δεδομένο έως τώρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένας αρκετά απαιτητικός μήνας, θα είναι για σας ο Απρίλιος, βάζοντας την ηρεμία σας σε αμφισβήτηση. Τις πρώτες μέρες θα βρεθείτε σε μία επαγγελματική αναστάτωση, κάνοντας πράγματα που θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε τους στόχους που είχατε θέσει πιο παλιά. Θα υπάρξουν βέβαια πολλά εμπόδια, οπότε και θα πρέπει να ρίξετε τους τόνους όταν πρόσωπα και καταστάσεις θα υψώνουν μπροστά σας [τείχη], που θα αμφισβητούν την αξία σας. Το επόμενο διάστημα θα σας δοθούν ευκαιρίες να προχωρήσετε και να ξανακερδίσετε την εμπιστοσύνη των άλλων, αλλά και την δική σας αυτοπεποίθηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Απρίλιος είναι ο μήνας που θα σας κουράσει σωματικά, αλλά θα σας δώσει την ικανότητα να αντιλαμβάνεστε με ευκολία κάθε κατάσταση που θα παρουσιαστεί. Η προσωπική σας ζωή θα έχει μεγάλη ποικιλία και ίσως κάποιες συναισθηματικές σας επιδιώξεις, βρουν την ολοκλήρωση τους, τις πρώτες μέρες του μήνα. Για σας των πρώτων ημερών, τα πράγματα είναι θεαματικά καλά, γιατί θα υπάρξουν ανανεωτικές τάσεις, νέες φιλίες, όνειρα που θα πραγματοποιηθούν την καταλληλότερη στιγμή. Στο τέλος του μήνα ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου, όπου θα ταρακουνήσει την καθημερινότητα σας, με ξαφνικά γεγονότα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Απρίλιος είναι ο μήνας που θα ενεργοποιήσει την προσωπική σας ζωή και αναμφίβολα θα δείτε από άλλο πρίσμα μία πολύ στενή συναισθηματική σας σχέση. Και επειδή τα γεγονότα δεν θα είναι ιδιαίτερα ήρεμα, θα πρέπει να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που σας δημιουργούν ασταθής καταστάσεις. Να περιμένετε κόντρες και εντάσεις, από την αρχή του μήνα, ενώ η προσωπική σας ζωή θα είναι εγκλωβισμένη, χωρίς να μπορεί να αναπτυχθεί όπως θα επιθυμούσατε. Στις 23/4, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, θα φέρει στην ζωή σας αναστατώσεις, εφόσον συμμετέχει ο πλανήτης του απρόοπτου Ουρανός.

ΛΕΩΝ

Αυτός ο μήνας δυσκολεύει τις σχέσεις σας με τους άλλους, είτε μοιράζεστε μαζί τους τα συναισθήματα σας, είτε κάποια κοινά οφέλη. Έτσι ο Άρης και ο Κρόνος περνώντας απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα πιέσει αρκετά τις καταστάσεις με πρόσωπα που νιώθετε ομάδα. Στις 7/4, η δυσαρμονία του Άρη με τον Ουρανό, δεν αφήνει κανένα ενδεχόμενο, αποφυγής, στο να αντιμετωπίσετε αμήχανες στιγμές με τους συνεργάτες σας, ή ακόμη και τον σύντροφό σας. Ο ανταγωνισμός μάλλον δεν θα είναι υγιής και έτσι καλείστε να θέσετε στους άλλους τα όρια σας, αν νιώθετε ότι τα έχουν υπερβεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ξεκινώντας αυτός ο μήνας θα νιώσετε αρκετές αλλαγές σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Η παραμονή της Αφροδίτης από τις 4/4, έως τις αρχές του Αυγούστου, στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, θα σας φέρει πιο κοντά στις επιδιώξεις σας. Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβετε ότι πολλά επαγγελματικά θέματα θα εξαρτηθούν, από τις αποφάσεις που θα πάρετε αυτό το διάστημα. Σε προσωπικό επίπεδο, ίσως να μην εμπλακείτε σε έντονους συναισθηματισμούς, αλλά περισσότερο θα σας ενδιαφέρει το πρακτικό μέρος της προσωπικής σας ζωής. Στις 23/4, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, θα ανανεώσει τους στόχους σας.

ΖΥΓΟΣ

Αν και έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετά με τις σχέσεις σας, αυτός ο μήνας θέλει να σας δώσει θετικά μηνύματα και καλύτερες συνθήκες σε κάθε επίπεδο. Η Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων, αλλά και ο Άρης στο ζώδιο του Υδροχόου, θέλει να σας παρουσιάσει μία πιο γλυκιά εικόνα των καταστάσεων, που πραγματικά τι είχατε πολύ ανάγκη. Η Πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο στις 8/4, είναι μία ένδειξη ότι οι συνεργασίες σας, αλλά και οι σχέσεις σας, θα σας απασχολήσουν έντονα. Μέχρι το τέλος του μήνα θα έχετε αποφασίσει για ένα ταξίδι, ή ακόμη θα αναπτύξετε την πνευματικότητα σας, με σπουδές, διδασκαλία, σεμινάρια κ.ά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Άνοιξη θα σας πιέσει αρκετά σε κάθε επίπεδο και έτσι ο Απρίλιος θα είναι ο μήνας που θα πρέπει να κουμαντάρετε σωστά τις καταστάσεις. Η Πανσέληνος στις 8/4, στο ζώδιο του Ζυγού, θα γενέσει πολλές φοβίες, κυρίως πάνω σε επαγγελματικά θέματα, αλλά και η έντονη δυσαρμονία του Άρη με τον Ουρανό, θα δείξει ποιες σχέσεις θα αντέξουν στον χρόνο και ποιες θα τελειώσουν άδοξα. Η Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων, είναι ένδειξη οικονομικών ευκαιριών, που θα σας βγάλουν από παλιούς πονοκεφάλους. Στις 23/4, η Νέα Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα σας δώσει συναισθηματικά σκιρτήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Απρίλιος είναι ο μήνας που θα σας χαρίσει κάποια συναισθηματική ασφάλεια, ακόμη και αν οι συνθήκες δεν θεωρούνται και οι πιο κατάλληλες. Η Αφροδίτη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, μέχρι και τις 7 Αυγούστου, είναι ένδειξη ότι η προσωπική σας ζωή θα παίξει καθοριστικό ρόλο αυτό το διάστημα. Αν και τα οικονομικά σας ακόμη δεν έχουν τακτοποιηθεί όπως θα θέλατε, θα υπάρξουν μέσα στον μήνα ευκαιρίες να αυξήσετε τα εισοδήματα σας. Στις 23/4, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, μεγαλώνει τις πιθανότητες να κάνετε νέα επαγγελματικά βήματα, μέσα από καινούριες συμφωνίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Δίας συναντά τον Πλούτωνα στο δικό σας ζώδιο, κάνοντας αισθητή την παρουσία σας, αλλά θα πρέπει να προσέχετε τις υπερβολικές αντιδράσεις σας, στο άμεσο περιβάλλον σας. Ο Κρόνος και ο Άρης στον τομέα των οικονομικών σας, θα δημιουργήσει εκρηκτικό κλίμα σε κάθε συναλλαγή σας. Η Πανσέληνος στις 8/4, στο Ζενίθ του ωροσκοπίου σας, ολοκληρώνει κάποια παλιά σας σχέδια, αλλά με αρκετή ένταση και εμπόδια που σας δημιουργούν κάποια πρόσωπα, που σχετίζονται με την κοινωνική σας άνοδο. Η Νέα Σελήνη στις 23/4, στο ζώδιο του Ταύρου, σας ανανεώνει συναισθηματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι δέκα πρώτες μέρες του Απριλίου, σας πιέζουν αρκετά και ίσως προκύψουν οικογενειακά θέματα που δύσκολα θα μπορέσετε να διαχειριστείτε. Ο Άρης όλο τον μήνα θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, όπως επίσης και ο Κρόνος, όπου θα περιορίσει αρκετά την ζωή των γεννημένων στις, 20 – 21/1. Με την μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων, αναμφίβολα θα υπάρξουν ευκαιρίες στην προσωπική σας ζωή, αλλά και η δημιουργικότητα σας θα βρίσκεται στο καλύτερο σημείο της. Στο τέλος του μήνα η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, θα σας παρασύρει σε νέες αποφάσεις σχετικά με το οικογενειακό σας περιβάλλον, αλλά και την κατοικία σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτός ο μήνας θα σας αποπροσανατολίσει σταδιακά, ενώ θα σκέφτεστε πολλές φορές αψυχολόγητα και κάτω από την πίεση των γεγονότων. Ο Άρης όλο τον μήνα θα βρίσκεται στον δωδέκατο τομέα του ωροσκοπίου σας και θα γίνει ρυθμιστής της ψυχολογίας σας. Έτσι θα βρεθείτε εκτεθειμένοι σε κινδύνους, αλλά και κακές συμπεριφορές των άλλων. Όσο για την προσωπική σας ζωή, θα πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα σε ότι σας έχει ταλαιπωρήσει και να περιμένετε την κατάλληλη στιγμή ώστε να προχωρήσετε σε ουσιαστικότερες καταστάσεις. Ο μήνας θα τελειώσει με την διάθεση να μετακινηθείτε, ή ακόμη και να αλλάξετε το καθημερινό σας πρόγραμμα.