Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Κυριακή 21/11/2021

 
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ενημερώθηκε: 20/11/21 - 20:27

Της Αλεξάνδρας Καρτά

Ζώδια: Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων, συνεχίζει την πορεία της, σε ένα ζώδιο που βοηθά την ψυχολογία μας, έστω και για λίγο. Είναι η στιγμή, όπου θα χαθούν οι δύσκολες αναφορές στην καθημερινότητα μας. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον γενναιόδωρο Δία, μάλλον θα μας δώσει, μία ευχάριστη νότα. Τα ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο, είναι οι [Δίδυμοι, Υδροχόοι, Τοξότες], του τρίτου δεκαημέρου.

Ποιο αναλυτικά για τα δώδεκα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, μια πιο ανάλαφρη μέρα θα είναι αυτή, όπου θα θελήσετε να συναντήσετε αγαπημένα σας πρόσωπα, όπως επίσης και να μετακινηθείτε με ευχάριστη παρέα. Η επικοινωνία σας σήμερα, θα σας δώσει χαρά και θα κάνετε νέες γνωριμίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο δεύτερο ηλιακό σας σπίτι, όπου και ρυθμίζει ευχάριστα την μέρα σας. Μία καλή στιγμή για σας του τρίτου δεκαημέρου, αλλά μην ξεχνάτε τον Ουρανό και τον Κρόνο, που ακόμη σας ταλαιπωρούν, αλλά και φροντίζουν να αλλάξετε ότι δεν σας ταιριάζει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, προχωρά πλέον στο τρίτο σας δεκαήμερο. Για σας που βρεθήκατε τις τελευταίες μέρες σε μία ψυχολογική αναστάτωση, τα πράγματα θα αρχίσουν και πάλι να σας δίνουν χαρά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας που η Σελήνη κυριαρχεί το ζώδιο σας, νιώθετε ότι είναι μία πολύ καλή ευκαιρία, να γεμίσετε σήμερα τις μπαταρίες σας και να απαλλαγείτε από δυσοίωνες σκέψεις. Μία αποκάλυψη, θα είναι καθοριστική για την προσωπική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων, είναι μία καλή ευκαιρία, για να δείτε τις καταστάσεις με ποιο αισιοδοξία. Η ευνοϊκή όψη του Δία με την Σελήνη, σας χαρίζει την φωτεινή πλευρά μιας συναισθηματικής σας υπόθεσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, ανοίγεται μία πολύ καλή περίοδος στην επαγγελματική σας ζωή. Οι ευκαιρίες θα είναι πολλές, κυρίως για εσάς που ασχολείστε με πνευματικές εργασίες, αλλά και για σας που έχετε στο πρόγραμμα σας, ταξίδια.

ΖΥΓΟΣ

Είστε σε μία μεταβατική περίοδο, που συμβαίνουν πολλές ανατροπές στην συναισθηματική σας ζωή, αλλά και στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα εισοδήματα σας. Μην αφήνετε, οικογενειακά θέματα, να σας απομονώνουν, από τις αποφάσεις, που σας δίνουν χαρά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, μετά από μία απαιτητική περίοδο, είναι σημαντικό να βρίσκεται όμορφες στιγμές, για να βάζετε και πάλι τα πράγματα στην σειρά τους. Ίσως μάλιστα σήμερα, κερδίσετε μία ευνοϊκή μεταχείριση, σε έναν οικονομικό διακανονισμό, ή θα δεχτείτε ένα δώρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, σας κάνει περισσότερο συντροφικούς και θέλετε να μοιραστείτε την καθημερινότητα σας, με αγαπημένα σας πρόσωπα. Ο Δίας πλανήτης κυρίαρχος του ζωδίου σας, εφόσον θα σχηματίσει μία πολύ ευνοϊκή όψη με την Σελήνη, κυρίως εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε ένα πολύ ευχάριστο γεγονός, που αφορά την προσωπική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία ουδέτερη μέρα, χωρίς να υπάρχουν ιδιαίτερες πλανητικές όψεις, να σας επηρεάζουν. Θα έχετε βέβαια την αίσθηση ότι η πρακτική πλευρά της ζωής σας, θα έχει να σας προσφέρει, το κάτι παραπάνω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας του τρίτου δεκαημέρου, η θετικότατη όψη του Δία με την Σελήνη, θα σας φέρει αισιοδοξία και νέα δεδομένα στην προσωπική σας ζωή. Αφήστε την τύχη να μπει στην ζωή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα θα ασχοληθείτε με την οικογένεια σας, την διαμόρφωση του σπιτιού σας και μπορεί να δεχτείτε στον χώρο σας, αγαπημένα σας πρόσωπα. Ίσως μάλιστα να αναρρώσετε από μία αδιαθεσία, ή μία περιπέτεια στην υγεία σας. Είστε πολύ κοντά στο να ζήσετε μία ευχάριστη αλλαγή στην ζωή σας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ