Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Κυριακή 28/11/2021

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Κυριακή 28/11/2021

Ενημερώθηκε: 27/11/21 - 17:33

Ζώδια: Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο της Παρθένου, με ένα σύνολο όψεων, που φέρνουν στην επιφάνεια μία συναισθηματική υπευθυνότητα. Γενικότερα, η μέρα αυτή είναι μία ισορροπημένη χρονική στιγμή, που βάζει σε τάξη, πολλές υποθέσεις, κυρίως στα ζώδια της Γης, [Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους], του δευτέρου δεκαημέρου.

Πιο αναλυτικά για τα δώδεκα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, η μέρα αυτή είναι αρκετά δυνατή σε επαγγελματικά θέματα, σε οικονομικές αλλαγές, αλλά και σε δυνατά αισθήματα, που σας δημιουργεί ένα πρόσωπο. Σας ενδιαφέρει η κοινωνική σας εικόνα και θα κάνετε οτιδήποτε σωστό, για να κερδίσετε την εύνοια κάποιων ατόμων.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Σελήνη να σχηματίζει με εσάς όψη τριγώνου, πραγματικά οι μέρες αυτές σας ταιριάζουν γάντι. Βρίσκεστε πολύ κοντά σε αλλαγές, κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί από 1, έως 5 Μαΐου, όπου σήμερα θα νιώσετε ελεύθεροι από υποχρεώσεις του παρελθόντος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα έχετε μία διάθεση, να ανανεώσετε το σπίτι σας, να ασχοληθείτε με την όμορφη πλευρά των καθημερινών σας συνηθειών. Πολύ πιθανόν, οι σχέσεις σας, να σας απασχολούν αρκετά έντονα, εφόσον πολύ σύντομα θα έχετε στον τομέα αυτό την ολική έκλειψη Ηλίου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έντονη επικοινωνιακή μέρα θα είναι η σημερινή, με πολλές εναλλαγές στην διάθεση σας. Βέβαια, εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα νιώσετε μία συναισθηματική ικανοποίηση, ή θα έχετε επιτυχία σε ένα δημιουργικό σας σχέδιο.

ΛΕΩΝ

Για σας τους Λέοντες, θα υπάρξουν οικονομικά θέματα που επιβάλλεται να τακτοποιήσετε, βάζοντας επίσης στις προτεραιότητες σας και τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα σας καλύψουν συναισθηματικά, εφόσον σε κάθε σας επιλογή, θα βρίσκονται στο πλάι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Άλλη μία μέρα, που είναι αρκετά θετική για σας, όπου η Σελήνη βρίσκεται στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Οι θετικές της όψεις, δημιουργούν ασπίδα προστασίας, για τα συναισθήματα σας, αλλά και τα οικονομικά σας συμφέροντα.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, η μέρα αυτή θα αποδειχθεί πολύ θετική, ακόμη και στα πιο απλά πράγματα, θα βρίσκετε ένα όμορφο νόημα, μία χαρά, μία ελπίδα. Οικογενειακά θέματα θα τακτοποιηθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα οικονομικά σας, θα είναι ο τομέας που σας απασχολεί όσο τίποτε άλλο αυτή την περίοδο, οπότε και θα υπάρξουν πολλές εξελίξεις. Σήμερα θα νιώσετε υπέροχα, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, όπου θα έχετε εποικοδομητικές συζητήσεις, μαζί τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη περνά από τον τομέα της καριέρας σας, των επαγγελματικών σας επιδιώξεων, όπου και θα έχετε ένα φορτωμένο πρόγραμμα, τις επόμενες μέρες. Η ολική έκλειψη Ηλίου, που θα γίνει στο δικό σας ζώδιο, στις 4/12, είναι σταθμός σε βασικούς τομείς της ζωής σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στο φιλικό με το δικό σας ζώδιο, της Παρθένου, σας ανανεώνει, αλλά θα πρέπει να αφήσετε πίσω σας καταστάσεις που σας έχουν πιέσει αρκετά, το τελευταίο διάστημα. Θα είστε πολύ δημιουργικοί και θα έχετε μία μέρα γεμάτη ευθύνες και υποχρεώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο της Παρθένου, μία ουδέτερη θέση για σας, αλλά με την προσοχή σας στραμμένη σε οικονομικά θέματα. Είναι ευκαιρία να βάλετε σειρά σε ανώφελα έξοδα και να αξιοποιήσετε τα εισοδήματα σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη συνεχίζει και την Κυριακή να βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, με την προσοχή σας στραμμένη στην συναισθηματική σας ζωή. Είναι ευκαιρία να χαρείτε και να ξεκουραστείτε, καθώς ακολουθεί μία πολύ απαιτητική εβδομάδα, με την ολική έκλειψη Ηλίου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ