Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 1/10/2021

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

Ενημερώθηκε: 01/10/21 - 02:39

Της Αλεξάνδρας Καρτά

Ζώδια: Ο μήνας ξεκινά με αισιόδοξα μηνύματα, όπου η Αφροδίτη και ο Δίας, βρίσκονται σε μία πλανητική όψη, που δεν την λες εύκολη, αλλά λόγο ότι είναι και οι δύο αυτοί πλανήτες [Ευεργέτες], βγάζουν μία πολύ θετική ενέργεια που αφορά την οικονομική και συναισθηματική τύχη.

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο είναι εκείνα του Σταθερού Σταυρού, [Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος του πέμπτου πενθημέρου]. Βεβαίως αυτή η πρόβλεψη ισχύει και για το ζώδιο του ωροσκόπου μας. Η Σελήνη επίσης έχει προχωρήσει στο ζώδιο του Λέοντα, όπου έρχεται αντιμέτωπη με τον Κρόνο, μία όψη που πιέζει το συλλογικό αίσθημα, από μία υπερβολή στην τήρηση των νόμων, με αποτέλεσμα να υπάρχει συσσώρευση θυμού, όπου η εκτόνωση θα έρθει σταδιακά τις επόμενες μέρες.

Σε προσωπικό επίπεδο, υπάρχουν ψυχικά μπλοκαρίσματα, παράπονα και πίεση, στα ζώδια πάλι του Σταθερού Σταυρού, αλλά αυτή την φορά, του πρώτου δεκαημέρου. Ποιο αναλυτικά για τα δώδεκα ζώδια …

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα υπάρχει μία δυσκολία στο να κατανοήσετε τους άλλους, όπου σας γεμίζουν με ανασφάλεια και βγάζουν στην επιφάνεια προβλήματα από το παρελθόν. Είναι μία μέρα που θέλει καλή διαχείριση των δυνάμεων σας, ψυχικών και σωματικών, ενώ θα καταλάβετε ποιοι είναι δίπλα σας και ποιοι απλά υπάρχουν στην ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η συναισθηματική σας ζωή είναι στο επίκεντρο των εξελίξεων σήμερα, ενώ για κάποιους λόγους θα αντλήσετε δύναμη από μία επαγγελματική σας επιτυχία, κυρίως εσείς του τρίτου δεκαημέρου. Η Σελήνη ασκεί πίεση στον οικογενειακό σας τομέα και μαρτυρά μία όχι καλή σχέση, με ένα πρόσωπο που αντιπροσωπεύει, κινητήριο δύναμη για σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα βρείτε μία συναισθηματική αγκαλιά μέσα από τις προσωπικές σας επιλογές, αλλά και θα ευνοηθείτε από μία μετακίνηση σας. Για σας του τρίτου δεκαημέρου, θα υπάρξουν καλές επαγγελματικές εξελίξεις, που θα σας κάνουν να νιώσετε μία σημαντική στιγμή της τύχης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους ευαίσθητους του ζωδιακού, ο μήνας μπαίνει με μία ακόμη έντονη συναισθηματική ένταση, κυρίως εσείς του πρώτου δεκαημέρου, όπου νιώθετε ότι όλα σας φταίνε. Καλό είναι επίσης να προσέξετε την διαχείριση των οικονομικών σας πόρων, ακόμη και αν κάποιοι σας διαβεβαιώνουν ότι όλα είναι προστατευμένα.

ΛΕΩΝ

Με την Σελήνη στο πρώτο σας δεκαήμερο, θα εισπράξετε μία συναισθηματική δυσκολία, που ευτυχώς δεν θα έχει διάρκεια. Ένα τελείως διαφορετικό κλήμα για σας του τρίτου δεκαημέρου, που θα υπάρξουν καλές εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή, αλλά και στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θετική μέρα για σας τους Παρθένους, όπου όλοι σας, ανεξαρτήτου δεκαημέρου θα έχετε να λάβετε μία πληροφορία, ένα δώρο, ή μία καλή εξέλιξη σε ένα θέμα που σας αφορά. Είναι μία μέρα που η συνθήκες θα είναι πολύ ευνοϊκές για σας, αλλά αυτό που θα πρέπει να νικήσετε, είναι η αναδρομή σε κάτι λυπηρό για σας.

ΖΥΓΟΣ

Είστε γεμάτοι από ενέργεια και πολύ πιθανόν να κάνετε κάποια λάθη, λόγο της απρόσεκτης ενέργειας σας. Προσοχή λοιπόν σε γρήγορες αποφάσεις και ενέργειες που δεν θα σας δώσουν τίποτα παραπάνω από εξάντληση, ψυχική και σωματική. Φιλικά πρόσωπα σας στηρίζουν σε κάθε σας επιδίωξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία πολύ θετική στιγμή για σας που έχετε γεννηθεί το πέμπτο πενθήμερο. Η Αφροδίτη που βρίσκεται στις 22 μοίρες του ζωδίου σας, ενεργοποιεί μαζί με τον Δία, κάποια ευκαιρία, μία καλή επαγγελματική και συναισθηματική στιγμή, όπως επίσης και ένα υλικό κέρδος. Θα προσέξετε την υγεία σας, κυρίως εσείς του δευτέρου πενθημέρου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλή η πρώτη μέρα του Οκτώβρη για σας, όπου θα υπάρξουν θετικές επιρροές και στα τρία δεκαήμερα του ζωδίου σας. Είναι αλήθεια ότι αυτή την περίοδο κινήστε με αρκετή προστασία, ακόμη και αν δεν υπάρχουν έντονες πλανητικές όψεις που σας αφορούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν και νιώθετε ότι πολλά στην προσωπική σας ζωή έχουν αλλάξει, δεν εγκαταλείπετε τα όνειρά σας και κυρίως δεν εγκαταλείπετε αυτά για τα οποία έχετε [κουραστεί] να αποκτήσετε. Προσέξτε μία οικονομική συναλλαγή, που δεν θα έχει καλή έκβαση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έντονα συναισθηματική μέρα για σας τους Υδροχόους, με την Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο. Ίσως να υπάρξουν αλλεπάλληλες ψυχικές μεταπτώσεις για μία προσωπική σας επιλογή, κυρίως για σας του πρώτου δεκαημέρου. Όσον αφορά εσάς του πέμπτου πενθημέρου, είστε από τους πλέον τυχερούς της μέρας.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους Ιχθύες, συνεχίζουν να σας απασχολούν κάποια οικονομικά θέματα, που αποτελούν ένα μεγάλο άγχος για σας. Βέβαια μία μετακίνηση σας, ένα συμβόλαιο, μία νομική ή πνευματική πράξη, θα σας φτιάξει την ψυχολογία.