Ν. Κουκουλάρης: Είμαι λαϊκός δεξιός με ιστορία στη ΝΔ - Ο συνδυασμός είναι πολυσυλλεκτικός

Ν. Κουκουλάρης: Είμαι λαϊκός δεξιός με ιστορία στη ΝΔ - ο συνδυασμός είναι πολυσυλλεκτικός
Ενημερώθηκε: 06/05/19 - 14:55

Ο υποψήφιος δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Νίκος Κουκουλάρης μίλησε στο dimarxos.gr για επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και τους στόχους του για το δήμο.

Ο κ. Κουκουλάρης κληθείς  να σχολιάσει τα πεπραγμένα της νυν δημοτικής αρχής σχολίασε «Αυτό μπόρεσε, αυτό έκανε. Ο δήμαρχος ισχυρίζεται ότι διαχειρίστηκε την κρίση, ορισμένοι δημότες υποστηρίζουν ότι θα μπορούσε να  τη διαχειριστεί καλύτερα. Από εκεί και πέρα οι δημότες θα κρίνουν το έργο της» και συμπλήρωσε ότι θα μπορούσε να γίνουν περισσότερα πράγματα και να αναπτυχθεί καλύτερα και με περισσότερο δυναμισμό. Το πρώτο ζήτημα για τον κ. Κουκουλάρη είναι η ασφάλεια των πολιτών. Ενα δεύτερο μεγάλο κεφάλαιο είναι η άθληση, η Νέα Ιωνία δεν έχει κολυμβητήριο όπως οι όμοροι δήμοι. Σημαντικό ζήτημα είναι η αξιοποίηση και προστασία των Ελεύθερων χώρων. Η μεγάλη πρόκληση είναι και στο ζήτημα του εμπορίου - παλαιότερα η Νέα Ιωνία ήταν εμπορικό. 

Δίνοντας το στίγμα της υποψηφιότητας του είπε χαρακτηριστικά ότι οι δημότες εκτιμούν στο πρόσωπο του ότι είναι ένας άνθρωπος που βιοπορίζεται από τη δουλειά του και δεν πολιτεύεται για να βιοποριστεί. Δίνοντας το πολιτικό του στίγμα είπε ότι είναι ένας λαϊκός δεξιός και συνειδητά επέλεξε να μην έχει κομματική στήριξη γιατί ο πατριωτισμό είναι πάνω από κόμματα. όΜως τόσο ο ίδιος όσο και συνεργάτες του έχουν τη δική τους ιστορία τους στη ΝΔ. Παρ' όλα αυτό ο συνδυασμός είναι πολυσυλλεκτικτό και ανέφερε τα παραδείγματα του κ. Μπράτιμου, της κ. Αμανατίδου, ο κ. Θ. Αποστολόπουλος κλπ

Τέλος ο κ Κουκουλάρης απάντησε σε αρκετές ερωτήσεις όπως: Ποιες είναι οι προτεραιότητές του για την περιοχή και πώς ονειρεύεται τη Νέα Ιωνία. Ποια τα αιτήματα των πολιτών και με ποιον από τους συνυποψηφίους του μπορεί να συνεργαστεί την επομένη των εκλογών.