Πανικός με πυροβολισμούς σε σχολείο στην Καλιφόρνια - Τουλάχιστον πέντε νεκροί! (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

Πανικός με πυροβολισμούς σε σχολείο στην Καλιφόρνια - Τουλάχιστον πέντε νεκροί! (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 14/11/17 - 22:09

Πανικός επικράτησε σε δημοτικό σχολείο της Καλιφόρνιας όταν άτομο, αγνώστων στοιχείων, άνοιξε πυρ σκοτώνοντας πέντε άτομα και τραυματίζοντας δεκάδες.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Chico της Καλιφόρνιας, όταν σύμφωνα με τον σερίφη, ένοπλος άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως, ενώ σύμφωνα με τη mirror, άνοιξε πυρ σε ένα σπίτι, που βρισκόταν πολύ κοντά στο σχολείο και στη συνέχεια έτρεξε προς την αυλή του δημοτικού και συνέχισε να πυροβολεί.

Πανικός στην Καλιφόρνια: Πυροβολισμοί σε σχολείο - Τουλάχιστον πέντε νεκροί! (ΦΩΤΟ)

Η τοπική αστυνομία επιβεβαιώνει πως ο δράστης είναι νεκρός, αν και τίποτα δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό σχετικά με τα κίνητρά του, ενώ αρκετά παιδιά μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία με ελικόπτερα και το σχολείο έχει ήδη εκκενωθεί.

Ο ανταποκριτής του BBC, James Cook, μεταφέρει πως τουλάχιστον 100 αστυνομικοί συμμετέχουν στις έρευνες, μιας και αυτές πραγματοποιούνται σε πέντε διαφορετικά σημεία!

«Το περιστατικό ξεκίνησε στην περιοχή Rancho Tehama. Είχε ως αποτέλεσμα να υπάρχουν θύματα και πολλοί πυροβολισμοί στο σχολείο. Γνωρίζω πως πολλοί μαθητές έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία. Όλοι οι μαθητές έχουν μεταφερθεί σε ασφαλή τοποθεσία. Είναι μια πολύ στενάχωρη μέρα για εμάς στην κομητεία Tehama, πραγματικά», εκφράζει ο σερίφης.