Ρωσία: Οι ειδικές δυνάμεις των Τσετσένων αποσύρονται από την περιοχή του Ροστόφ

 
Ρωσία: Οι ειδικές δυνάμεις των Τσετσένων αποσύρονται από την περιοχή του Ροστόφ

Ενημερώθηκε: 25/06/23 - 13:52

Οι ειδικές δυνάμεις των Τσετσένων που αναπτύχθηκαν στην περιοχή Ροστόφ της Ρωσίας για να αντισταθούν στην προέλαση των ενόπλων μισθοφόρων της εταιρίας Βάγκνερ, αποσύρονται σήμερα, όπως μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS επικαλούμενο έναν διοικητή τους.

Οι ειδικές δυνάμεις “Αχμάτ” επιστρέφουν στις περιοχές όπου μάχονταν κατά το προηγούμενο διάστημα, φέρεται να δήλωσε ο διοικητής Άπτι Αλαουντίνοφ στο αναφερόμενο πρακτορείο ειδήσεων.

Άρση των περιορισμών στα μέσα μαζικής μεταφοράς

Στο μεταξύ στο σύνολο των περιορισμών στις μετακινήσεις για την περιοχή του Ροστόφ έχουν σήμερα αρθεί, συμπεριλαμβανομένων και των περιορισμών που εφαρμόστηκαν για τους μεγάλους αυτοκινητόδρομους, όπως μεταδόθηκε σήμερα, από ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων που επικαλέστηκαν τοπικούς αξιωματούχους.

“Οι σταθμοί λεωφορείων και σιδηροδρόμων εργάζονται κανονικά. Εισιτήρια πωλούνται, ενώ ισχύει το πρόγραμμα των δρομολογίων προς όλους τους προορισμούς”, δήλωσε ο Σεργκέι Τιούριν, αναπληρωτής υπουργός Περιφερειακής Πολιτικής και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας για την περιοχή του Ροστόφ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ