Αδιανόητη πρόκληση από Τούρκο Ιμάμη: "Να εισβάλλει η Τουρκία στη Λάρνακα"

 
Αδιανόητη πρόκληση από Τούρκο Ιμάμη: "Να εισβάλλει η Τουρκία στη Λάρνακα"

Ενημερώθηκε: 22/09/20 - 00:05

Ο Τούρκος δημοσιογράφος, Αμπντουλάχ Μποζκούρτ, δημοσιοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, την ανάρτηση του ισλαμιστή ιεροκήρυκα Ιχσάν Σενοτζάκ, επισημαίνοντας πως πρόκειται για "έναν από τους επικεφαλής τζιχαντιστές Τούρκους ιμάμηδες που προωθούν την επιθετική εξωτερική πολιτική & στρατιωτική ατζέντα της κυβέρνησης Ερντογάν".

Ο Τούρκος δημοσιογράφος, βρίσκεται εξόριστος στη Σουηδία και είναι ο διαχειριστής του ανεξάρτητου δικτύου Nordic Monitor και η σχετική ανάρτηση έγινε στις 30 Αυγούστου 2020.

Ο Τούρκος ιεροκήρυκας Ιχσάν Σενοτζάκ, κοινοποιώντας φωτογραφία με Τούρκους ναύτες να σχηματίζουν τον όρο "Μavi Vatan" ("Γαλάζια Πατρίδα"), θυμήθηκε τη συντρόφισσα του Μωάμεθ… Ουμ Χαράμ, που ο τάφος της βρίσκεται στη Λάρνακα(φωτογραφία επάνω), προτρέποντας τον Ερντογάν να προελάσει νοτιότερα στην Κύπρο, για ν’ "απελευθερώσει" τον Τεκκέ της Χαλά Σουλτάν.

"H Τουρκία θα έπρεπε να καταλάβει την Λάρνακα στο νότιο μέρος της Κύπρου, όπου είναι θαμμένη η συντρόφισσα του Μωάμεθ η Ουμ Χαράμ", έγραψε στην παρακάτω ανάρτησή του ο ισλαμιστής ιεροκήρυκας Ιχσάν Σενοτζάκ, Θεολόγος, εκπαιδευτικός και συγγραφέας, με φανατικούς οπαδούς.

https://t.co/VwIEESTNA0

Osmanlı Donanması Kıbrıs'tan geçerken top atışıyla Allah Rasulü'nün(sav) süt teyzesi Ümm-u Haram'ı selâmlardı.Müslümanların ilk deniz seferine katılarak Kıbrıs'ta şehid olan Hala Sultan'ın(ra) kabri bugün Rum işgalinde.Hala Sultanı(ra)yine selamlayalım,yakında geliyoruz, diyelim.

August 29, 2020

Μέσα από τις αναρτήσεις του στα κοινωνικά δίκτυα, άρθρα σε εφημερίδες και εμφανίσεις σε τηλεοπτικούς σταθμούς, προωθεί την επιθετική εξωτερική πολιτική και την στρατιωτική ατζέντα της κυβέρνησης Ερντογάν.

Πηγή: sigmalive.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ