Βούλγαρος απείλησε αστυνομικούς με μαχαίρι στο Ηράκλειο

Βούλγαρος απείλησε αστυνομικούς με μαχαίρι στο Ηράκλειο
Ενημερώθηκε: 03/01/18 - 13:18

Καλή η διασκέδαση και το αλκοόλ αυτές τις μέρες αλλά όπως σε όλα, έτσι και σε αυτό πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο. Κάτι το οποίο ξέχασε τελείως ένας νεαρός Βούλγαρος στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου, όπου σε κατάσταση μέθης άρχισε να απειλεί με μαχαίρι τους φίλους του που διασκέδαζαν όλοι μαζί σε σπίτι. Ούτε όμως οι αστυνομικοί γλίτωσαν από τις απειλές του.

Ο 30χρονος άνδρας, που είχε καταναλώσει αρκετό οινόπνευμα το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς, άρπαξε ένα μαχαίρι και άρχισε να απειλεί μέλη της παρέας του που φοβήθηκαν μήπως κάνει πράξη τις απειλές του.  Έτσι, κάλεσαν την Αστυνομία αλλά πριν φτάσει το περιπολικό του τμήματος Μινώας Πεδιάδος, ο αλλοδαπός είχε τραπεί σε φυγή.

ΑΓΡΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ: ΤΟΝ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ

Αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις και ο 30χρονος εντοπίστηκε να περπατάει σε λεωφόρο της περιοχής.  Όταν, όμως, τον πλησίασαν οι αστυνομικοί, απείλησε να τους επιτεθεί με το μαχαίρι! 

ΕΦΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΖΙΝΟ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Τελικά, βέβαια, αφοπλίστηκε, συνελήφθη και προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για απειλή και παράβαση του νόμου περί όπλων, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.