Δολοφονία Ζέμπερη: Εντοπίστηκε DNA δύο αγνώστων στα νύχια και το μπουφάν της!

 
Δολοφονία Ζέμπερη: Εντοπίστηκε DNA δύο αγνώστων στα νύχια και το μπουφάν της!

Ενημερώθηκε: 05/02/18 - 16:03

Δολοφονία Ζέμπερη: Το DNA δύο αγνώστων ανθρώπων εντόπισε στα νύχια και το μπουφάν της Δώρας Ζέμπερη, ο ιατροδικαστής και έτσι ακόμα μια φορά ανατρέπεται η «ιστορία» της υπόθεσης της δολοφονίας της άτυχης εφοριακού.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η ανάλυση DNA δειγμάτων που ελήφθησαν από τη σορό της Δώρας Ζέμπερη δείχνουν πως υπάρχουν γενετικά στοιχεία και άλλων ατόμων. Συγκεκεριμένα, στο μπουφάν της 32χρονης εφοριακού, εντοπίστηκαν γενετικά στοιχεία άνω του ενός ατόμου, χωρίς όπως αναφέρεται ότι υπάρχουν συγκεκριμένα γενετικά στοιχεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Ο ρόλος του ένστολου «Χάρη»: «προσπάθησε να μου βάλει στο στόμα ένα χάπι»

μαχαίρι

Στο κρητικό που βρέθηκε στο σπίτι του καθ΄ομολογίαν δράστη, βρέθηκε DNA που ανήκει σε άγνωστο άρρεν άτομο. Το DNA που βρέθηκε πάνω στο μαχαίρι και στη λαβή δεν ανήκει στον κατηγορούμενο αλλά ανήκει σε κάποιο άτομο που δεν μπορεί να προσδιοριστεί. Ωστόσο πληροφορίες της ασφάλειας αναφέρουν πως το DNA δεν ήταν δραστικό.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή, ο κύριος Μπουζιάνης δε μπορεί να πιστοποιήσει ότι ένας μόνο άνθρωπος αφαίρεσε τη ζωή της Δώρας και τόνισε πως: «Τα ιατροδικαστικά ευρήματα που είχα, συνηγορούν τα τραύματα να έχουν προκληθεί υπέρ ενός μέσου. Δεν υπήρχαν στοιχεία τέτοια που να συνηγορούν υπέρ της χρήσεως διαφορετικών ειδών μαχαιριών. Εάν τώρα τα τραύματα προκλήθηκαν από το ίδιο μέσο αλλά από δυο διαφορετικά πρόσωπα, αυτό δε μπορώ να το γνωρίζω».