Δώρα Ζέμπερη: Λυγίζει η μητέρα της - «Λυπάμαι που κάποιος θα υπερασπιστεί το φονιά»!

Δώρα Ζέμπερη: «Λυγίζει» η μητέρα της - «Ήθελε να τη σκοτώσει»!
Ενημερώθηκε: 08/11/17 - 20:22

Δώρα Ζέμπερη: Συνέντευξη Τύπου έδωσε η οικογένεια της 32χρονης αδικοχαμένης εφοριακού η οποία ξεσπά την ώρα που ισχυρίζεται ότι το έγκλημα ήταν προμελετημένο.

«Ευχαριστώ την αστυνομία που κατάφερε να συλλάβει τον φονιά. Εμπιστεύομαι τη δικαιοσύνη και περιμένω να μην δώσει κανένα ελαφρυντικό στον δολοφόνο. Το παιδί μου ήταν άγγελος. Λυπάμαι που κάποιος θα υπερασπιστεί το φονιά... Δεν υπάρχει δικαιολογία... Ήθελε να τη σκοτώσει», εκφράζει στηριζόμενη στο γεγονός ότι έμενε κοντά της.

Στον αντίποδα, τον λόγο πήρε ο αδερφός της άτυχης εφοριακού και τόνισε: «Το αφήνουμε στην ελληνική δικαιοσύνη, ώστε να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο φονιάς. Ευχαριστώ την αστυνομία που έπιασε τον σφαγέα της αδελφής μου. Δεν γίνεται να κυκλοφορούν τέτοιοι άνθρωποι έξω...», ενώ και η δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννα Παναγοπούλου, με τη σειρά της σχολίασε το εξής: «Μιλάμε για έναν αμετανόητο δολοφόνο. Η Δώρα ήταν ένας φωτεινός άνθρωπος και ήρθε το σκοτάδι για να την καταπλακώσει. Γιατί; Για ένα κινητό και πέντε ευρώ που είχε στην τσάντα της». 

«Το ζήτημα είναι αν ο κάθε νόμος επιτυγχάνει το σκοπό του. Ζητούμε αυστηροποίηση των ποινών, προκειμένου να μην επαναληφθούν τέτοια δυσάρεστα περιστατικά στο μέλλον [...] Καταλαβαίνετε ότι όλοι κινδυνεύαμε τις προηγούμενες ημέρες που αυτός ο άνθρωπος κυκλοφορούσε ελεύθερος. Ζητούμε παραδειγματική τιμωρία του δράστη. Έχουμε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη», προσθέτει η δικηγόρος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δολοφονία Δ. Ζέμπερη: Όλο το χρονικό της υπόθεσης και η εξιχνίασή της (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)