Η σιωπή της ΝΔ στις επιθέσεις κατά Καραμανλή και τα περίεργα γεύματα

Η σιωπή της ΝΔ στις επιθέσεις κατά Καραμανλή και τα περίεργα γεύματα
Ενημερώθηκε: 21/11/18 - 16:30

Έκπληξη προκαλεί σε στελέχη και μέλη της Νέας Δημοκρατίας η στάση του κόμματος στις ενορχηστρωμένες συκοφαντικές επιθέσεις σε βάρος του Κώστα Καραμανλή. Τη στιγμή που όλες οι συκοφαντίες σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού  έχουν καταπέσει, ούτε μία ανακοίνωση, ούτε μία δήλωση από την Πειραιώς.

Έκδηλη η απροθυμία της επίσημης ΝΔ να υπερασπισθεί πολιτικές επιλογές του πρώην Πρωθυπουργού, κατά τη διάρκεια των 5,5 χρόνων που κυβέρνησε τον τόπο. 

Επιθέσεις που προέρχονται τόσο από το χώρο του πρώην ΠΑΣΟΚ (ΚΙΝΑΛ κλπ) όσο και από φιλικά στην Πειραιώς μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Την ίδια στιγμή βλέπουν το φως ειδήσεις - που δε διαψεύδονται - για περίεργα γεύματα. Όπως αυτό, ότι συνέφαγαν στο σπίτι του Βασίλη Κοντογιαννόπουλου ο Κώστας Σημίτης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η Αννα Διαμαντοπούλου και ο Γιάννης Στουρνάρας.

Να σημειωθεί ότι το γεύμα αυτό, συνέπεσε με χρονικά, με το αίτημα της δικαιοσύνης για άνοιγμα των λογαριασμών του κ. Σημίτη με αφορμή τις αποκαλύψεις για τις μίζες στα εξοπλιστικά.  

Αλλά και σε μια περίοδο που ο Κώστας Σημίτης αποφεύγει προκλητικά να αναλάβει τις ευθύνες τους για όσα καταλογίζονται σε Τσοαχατζόπουλο, Παπαντωνίου, Μαντέλη, Τσουκάτο.