Εικοσιτετράχρονη είχε διαρρήξει επτά επιχειρήσεις στις Σέρρες μέσα σε λίγες ώρες

Εικοσιτετράχρονη είχε διαρρήξει επτά επιχειρήσεις στις Σέρρες μέσα σε λίγες ώρες
Ενημερώθηκε: 12/03/19 - 13:35

Στη σύλληψη γυναίκας 24 ετών που κατηγορείται ότι, μαζί με συνεργούς της, διέπραξε επτά κλοπές και διαρρήξεις σε επιχειρήσεις της πόλης των Σερρών, σε διάστημα μόλις λίγων ωρών, προχώρησαν οι αστυνομικοί.

Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, περιλαμβάνεται και 27χρονος  αλλοδαπός συνεργός της.

Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι η συλληφθείσα μαζί με τον 27χρονο και έναν ακόμα συνεργό τους, ο οποίος δεν έχει ταυτοποιηθεί, διέρρηξαν επτά επιχειρήσεις. Από τις έξι  αφαίρεσαν  2.760 ευρώ και διάφορα άλλα αντικείμενα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

 

Οι φερόμενοι ως δράστες είχαν αφαιρέσει και ένα όχημα από περιοχή της Θεσσαλονίκης, το οποίο εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς κρυμμένο σε περιοχή των Σερρών, τη στιγμή που ετοιμαζόταν να το χρησιμοποιήσει η συλληφθείσα. Μέσα στο κλεμμένο αυτοκίνητο εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν κλοπιμαία.

Η αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο συμμετοχής τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα. Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.